Biletul Zilei

Pariem pe rezultatul dintre Real Sociedad și Real Betis, în COTA 1.80

Ultimul meci al zilei în La Liga va fi și cel mai echilibrat meci al etapei, în partea superioară a clasamentului. Pentru o șansă dublă în cotă 1.80 la un astfel de meci, nu putem trece cu vederea.

Sociedad a avut 5 victorii consecutive până etapa trecută când a pierdut cu nou-promovata Valladolid fără să marcheze gol. Este pe locul 4, la două puncte peste Betis. Cu o victorie, ar urca pe locul 3, după ce Atletico a pierdut aseară cu codașa Cadiz. In Europa League are meci joi cu Manchester United și trebuie să nu piardă la mai mult de un gol pentru a accede direct în optimile de finală. Foarte mulți absenți la echipa bască; Cho, Sadiq, Merquelanz, Munoz, Oyarzabal și Sola vor lipsi din cauza accidentărilor.

Echipa probabilă Sociedad:
Remiro – Le Normand, Elustondo, Rico, Gorosabel – Zubimendi, Merino, Mendez – David Silva – Kubo, Sorloth

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE. CONDITII MINIME DE RULAJ

Betis Sevilla nu trece deloc prin cea mai bună perdioadă, înregistrând o singură victorie în ultimele 5 partide, asta după ce pornise ca din tun sezonul. Incă este între primele locuri, dar trebuie să își revină pentru că sunt destule echipe care o pot depăși dacă pierde. In ultimul meci a pierdut cu 2-1 acasă contra lui Atletico. Ultima victorie a venit acum 3 etape cu Almeria. Are o medie mică de goluri, doar 2 pe meci. Camarasa și Juanmi sunt accidentați.

Echipa probabilă Betis:
Rui Silva – Pezzella, Luiz Felipe, Alex Moreno, Sabaly – Guido Rodriguez, Carvalho – Rodri Sanchez, Luiz Henrique, Fekir – Iglesias

Ultimul meci direct s-a încheiat 0-0, dar precedentele două au avut două scoruri total neașteptate, 4-0 pentru Betis, atât acasă cât și în deplasare. Sociedad nu a arătat deloc bine etapa trecută și cota 1.80 pentru ca andaluzii să nu piardă este foarte mare. Betis are mult potențial în atac, dar nu i-a ieșit jocul în ultimele etape, dar acum cu un adversar de talia ei, sperăm să joace așa cum știe și să ia cel puțin un punct.

NU RATA ACEASTĂ PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul redacției:
Real Sociedad – Real Betis- X2, Cota: 1.80