Skip to content

Pariem pe Novak Djokovic – Casper Ruud, FINALA Turneului Campionilor

Am pregătit o cotă de 1.92 pentru marea finală, meci cu un favorit clar. Va fi primul meci din turneu la care pariem pe „sub”. Până acum am avut 4 cote de 2 câștigătoare din 5 recomandări. Acest turneu ne-a mers ca pe roate și sperăm să îl încheiem cu un nou pont câștigător.

Despre Djokovic nu mai sunt multe de spus referitor la acest turneu; joacă la nivelul adversarilor sau chiar mai puțin bine decât ei, iar în momentele cheie devine imbatabil. Acum două zile a fost dominat de Medvedev, dar când să piardă, cumva a reușit să revină. Ieri în semifinale a fost la fel; Fritz a jucat excelent și a condus întregul set secund, iar când să servească pentru 6-4, a uitat cum să țină racheta în mână; efectul Djokovic, oarecum la fel ca Real Madrid la fotbal în Champions League. 

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Casper Ruud a câștigat cealaltă grupă și l-a învins aseară pe Rublev rapid în două seturi. A pierdut meciul 3 din grupă, cu Rafael Nadal. Este numărul 4 mondial și se poate spune că este un jucător nou de top, cel puțin pe ciment, unde nu a avut mari performanțe, fiind jucător de zgură. Norvegianul de 23 de ani este la a doua participare la Turneul Campionilor după sezonul trecut, când a ajuns în semifinale, învins de Medvedev.

La meciuri directe este 3-0 pentru campionul sârb. Ultimul s-a jucat anul acesta la Roma pe zgură și s-a terminat 6-4 6-3.

Chiar dacă Djokovic ar trebui să fie mai obosit, acesta pare tot timpul capabil să mai găsească o doză de energie care să îl ducă mai departe. Dacă meciul cu Fritz l-am anticipat corect că va fi unul incredibil de greu, simt că acesta se va termina rapid. Maxim un tie-break, dar 2-0 pentru Nole în orice caz. Pentru aceasta, cota este 1.81, dar eu aleg ceva care ar trebui să iasă la fel de ușor, iar cota este mai bună. Ruud este bun, dar dacă Medvedev și Fritz au închețat în fața lui Djokovic, o va face și el. Văd un 6-4 6-2 în acest meci.

Meciul se va juca de la ora 20:00 la Torino pe ciment, în sală. Peste două milioane de dolari va primi câștigătorul acestui meci, deci nici nu se pune problema să nu se joace la capacitate maximă.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Novak Djokovic – Casper Ruud- sub 10.5 game-uri Ruud, cota 1.92

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE