Skip to content

Pariem pe goluri la meciul zilei în Germania, RB Leipzig – Borussia Dortmund, în COTA 1.80

Ultimul sfert de finală al Cupei Germaniei se va juca astăzi de la 21:45, între două pretendente la locurile de Champions League sau chiar de titlu în Bundesliga. Luăm un pariu clasic pe goluri.

Leipzig a făcut în weekend un meci de dat uitării, contra lui Mainz. A pierdut acasă cu 3-0 și scorul reflectă corect realitatea din teren; trupa lui Marco Rose nu a jucat absolut nimic. Este acum pe locul 5, la două puncte de Freiburg, deci un loc final în top 4 nu este încă exclus. La cum joacă, ar avea nevoie de mare noroc pentru a urca, dar mai este timp să își revină. Leipzig a pierdut 4 dintre ultimele 5 meciuri în toate competițiile, incluzând acel 0-7 cu Manchester City. Nu a avut probleme în drumul spre sferturi, întâlnind doar adversari modești. Gulacsi, Schlager și Poulsen sunt accidentați. Nkunku este incert.

Echipa probabilă Leipzig:
Blaswich – Orban, Gvardiol, Raum, Simakan – Laimer, Haidara – Szoboszlai, Olmo, Werner – Andre Silva

PRIMEȘTI 150 ROTIRI GRATUITE LA 5 DAZLING HOT DACĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Dortmund a pierdut categoric cu 4-2 contra lui Bayern Munchen, dar spre final de meci a dat un semn de viață cu cele două goluri. Cu o etapă înainte câștigase cu 6-1 contra lui Koln. Jucătorii lui Edin Terzic sunt fără dubii capabili să înscrie măcar un gol în acest meci. La fel ca Leizpig, a avut parcurs ușor până în sferturile de finală, dar a jucat toate cele 3 meciuri în deplasare. Acesta va fi al patrulea. In campionat se descurcă bine; ocupă locul 2 și este la doar două puncte de lider. Meunier, Morey, Kamara și Schlotterbeck sunt accidentați.

Echipa probabilă Dortmund:
Meyer – Sule, Hummels, Guerreiro, Morey – Ozcan, Can, Bellingham – Brandt, malen, Moukoko

Meciurile directe în general aduc o mulțime de goluri în ambele porți și sperăm să fie așa din nou. Ultima întâlnire de pe Red Bull Arena a făcut excepție, atunci când Leipzig s-a impus cu 3-0. La ce formă arată acum cele două echipe, ar fi o surpriză destul de mare ca gazdele să câștige la zero.

JOACĂ ACUM 150 ROTIRI GRATUITE LA 5 DAZZLING HOT, DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI CARE TREBUIE DESCHIS PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Leipzig – Dortmund- ambele marchează și peste 2.5 goluri, Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE