Skip to content

Pariem pe derby-ul etapei, CFR – Rapid! Echipa Pontulnostru vine cu două recomandări pe meciurile de astăzi

In primul meci al zilei, FC Argeș primește vizita celor de la UTA. Argeșenii n-au mai jucat de mult timp un meci cu miză. S-au calificat miraculos în play-off sezonul trecut, iar de atunci n-au mai fost deloc interesați de joc. Acolo au pierdut categoric 9 din 10 meciuri și au încheiat pe locul 6. In această vară în schimb n-au stat degeaba, au un lot complet schimbat, au adus jucători experimentați, unii trecuți pe la alte echipe din România. Mike Cestor, Marius Constantin și Antonio Jakolis sunt cele mai sonore nume dintre cei 17 jucători transferați. UTA a încheiat pe 5 în play-out, dar nivelul lor e mai sus de atât. Cu siguranță arădenii vor să termine de această dată în prima parte a clasamentului. Au făcut și ei transferuri, printre care Claudiu Keseru de la FCSB. Aveau deja o apărare solidă, acum au și un atac periculos. Ne așteptăm la un meci echilibrat între două echipe cu pretenții de play-off.

EXCLUSIV! PARIAZA PANA IN 100 DE LEI PE MECIURILE DE LIGA 1 SI PRIMESTI BANII INAPOI DACA BILETUL ESTE PIERZATOR. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Derby-ul „feroviar”, CFR Cluj – Rapid, pune față în față două echipe debusolate și cu moralul la pământ, mai ales clujenii. Au pierdut Supercupa, apoi au fost eliminați de armenii de la Pyunik, pentru un nou rezultat rușinos al fotbalului românesc. O lovitură grea pentru bugetul ardelenilor, această eliminare dă peste cap orice planuri aveau pentru acest sezon.

Rapid a pierdut aproape toate amicalele din această vară. In ultimul meci au fost umiliți de cehii de la Slavia Praga cu 7-1. Nici finalul de play-out nu a fost mai reușit, au pierdut în ultima etapă locurile de baraj pentru Conference League. Echipa lui Adi Mutu va încerca să înceapă cu dreptul, doar că se va lovi de un adversar mai valoros și pus în corzi, care poate fi periculos. Anul trecut Rapid a învins-o acasă pe CFR și a pierdut cu greu în deplasare. Deși ardelenii au început cum nu se poate mai rău sezonul, să nu uităm că și anul trecut s-a întâmplat cam la fel, au fost eliminați din cupele europene de Young Boys și Steaua Roșie cu scoruri drastice, iar în campionat aveau 7 victorii din 7 meciuri. Rămân favoriți în ciuda ultimelor rezultate.

PRIMESTI 123 DE ROTIRI GRATUITE DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. ESTE ATAT DE SIMPLU. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK PENTRU A BENEFICIA DE PROMOTIE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Recomandările echipei Pontulnostru:
FC Argeș – UTA Arad- NU se marchează în ambele reprize, Cota: 1.68
CFR Cluj – Rapid- Peste 4.5 cornere CFR Cluj, Cota: 1.84

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE