Skip to content

Pariem pe COTA 2.15 la Girona – Athletic Bilbao

După egalul cu Real Madrid, Girona caută un nou rezultat pozitiv în La Liga. Pentru acest meci vom paria însă pe cu totul altceva.

Girona se chinuie în a doua jumătate a clasamentului și un punct scos pe „Bernabeu” nu poate rezolva toate problemele. Are doar 10 puncte în 12 etape; numai Elche are mai puține puncte decât ea. Are șansa că Sevilla și Cadiz au golaveraj mai slab, de aceea este pe locul 17. Ultima înfrângere acasă a venit contra altei formații basce, Real Sociedad, într-un 3-5 plin de răsturnări de scor. Catalanii au demonstrat că nu pot ține de rezultat așa ușor. Chiar și în meciul cu Real, păreau ca și înfrânți, apoi a venit o decizie discutabilă de a da penalty pentru Girona, altfel la cum se prezenta, nu dădea semne că poate scoate ceva. Ne bazăm pe asta în meciul de diseară. Saiz, Borja Garcia și Kebe sunt accidentați, iar Juanpe este incert.

Echipa probabilă Girona:
Gazzaniga – David Lopez, Espinosa, Gutierrez, Arnau Martinez – Romeu, Yangel Herrera, Aleix Garcia, Valery Fernandez, Couto – Castellanos

299 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Bilbao a întrerupt seria de 4 meciuri fără victorie, câștigând acasă cu Villarreal. A urcat pe locul 6, de cupe europene. Este doar la două puncte de locul 3 ocupat de Atletico, deci cu o victorie astăzi, ar urca pe podium cel puțin până vor juca și celelalte echipe din frunte. Muniain și Dani Garcia sunt două pierderi importante pentru acest meci, dar bascii rămân favoriți cerți.

Echipa probabilă Bilbao:
Simon – Yeray, Inigo Martinez, Yuri, De Marcos – Sancet, Vesga, Berenguer, Raul Garcia – Inaki WIlliams, Nico Williams

Ar trebui să fie un meci cu goluri, mai ales că echipa gazdă nu poate sta din nou la cutie tot meciul ca etapa trecută. Athletic ar trebui să o pedepsească măcar de două ori. Dilema era între a juca 2 solist sau minim două goluri oaspeții, iar concluzia a fost că nu se va termina doar 0-1, deci jucăm pe goluri.

DESCHIDE-TI CONT LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI GRATUIT 299 DE ROTIRI LA BURNING HOT

Pontul redacției:
Girona – Athletic Bilbao- peste 1.5 goluri Bilbao, Cota: 2.15

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE