Skip to content

Pariem în COTA 2 pe Bologna – Genoa din Serie A

Singurul meci de astăzi din campionatele de top se va juca la Bologna, acolo unde revelația sezonului primește vizita lui Genoa. Mergem pe mâna gazdelor.

Ieri ne-au ieșit din nou 2 din 3 ponturi câștigătoare. Osasuna și Bilbao ne-au ajutat, dar nu a ieșit X pauză sau final la Las Palmas – Barcelona, pentru că a fost 1 pauză / 2 final, cu golul victoriei catalanilor venind în prelungiri, din penalty.

Bologna a pierdut neașteptat etapa trecută cu 3-0 la Udine, după ce câștigase 3 meciuri la rând și avea șansa de a urca pe loc de Champions League. Este acum pe locul 5, la două puncte în spatele Fiorentinei. Deși acum este atât de bine clasată pentru standardele ei, încă 1-2 pași greșiți o pot trimite până pe locul 9, deoarece sub ea sunt numai echipe de cupe europene, printre care și campioana Napoli. Are 8 victorii în total, din care 7 pe teren propriu.
Lewis Ferguson este suspendat. Ndoye, Karlsson și Soumaoro sunt acciidentați.

Echipa probabilă Bologna:

Skorupski – Beukema, Calafiori, Kristiansen, Posch – Moro, Aebischer, Freuler – Orsolini, Saelemaekers, Zirkzee

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Genoa este într-un moment bun. N-a mai pierdut de 4 meciuri, când s-a deplasat la Monza. Etapa trecută a produs o surpriză destul de mare, remizând acasă cu liderul Inter Milano. Ocupă locul 12 și este la 6 puncte de retrogradare.
Radu Drăgușin a marcat golul egalizator. Acesta negociază cu Tottenham pentru un transfer, dar probabil va juca în meciul de astăzi.
Genovezii nu au mai bătut o echipă mai bună de locul 16 tocmai din luna septembrie, iar în deplasare nu a scos decât un egal, cu Udinese, altă echipă din partea de jos a clasamentului.
Nu sunt absențe.

Echipa probabilă Genoa:

Josep Martinez – Drăgușin, Bani, De Winter – Frendrup, Strootman, Vasquez, Sabelli – Malinovskyi, Gudmunsson, Retegui

Va fi primul meci direct după aproape 2 ani, fiind primul sezon de la revenirea lui Genoa în Serie A. Bologna este fără dubii echipa mai bună în acest sezon, iar locul din clasament arată asta. Sunt două echipe care se bazează aproape în exclusivitate pe meciurile de acasă și de aceea astăzi pariem pe gazde, care nu își permit un nou rezultat rușinos în fața propriilor fani.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL LA SUPERBET. IȚI POȚI FACE CONT LA EI PRIN ACEST LINK ȘI VEI PRIMI 324 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNDERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE