Skip to content

Pariem în COTA 2.22 pe cel mai tare meci al etapei din Bundesliga

După șocul de ieri, Frankfurt – Bayern Munchen 5-1, lupta la titlu în Germania s-a animat și mai mult. Leverkusen are șansa de a se depărta la 6 puncte în vârful clasamentului.
Ar trebui să fie meci echilibrat astăzi pe MHP Arena, de aceea am ales un pariu pe goluri și nu pe rezultat.

VfB Stuttgart este la cel mai bun sezon de foarte multă vreme, poate chiar din 2007 când a câștigat ultima dată Bundesliga. Trupa lui Sebastian Hoeness joacă impecabil de 3 etape, aproximativ de când a revenit pe teren golgheterul Guirassy. Cu o victorie astăzi, șvabii ar urca pe locul 2, peste Bayern Munchen, la două puncte sub liderul Leverkusen, adversara sa de astăzi. Le-au învins de curând pe Dortmund și Frankfurt.
Ito, Egloff și Raimund sunt accidentați.

Echipa probabilă Stuttgart:

Nubel – Anton, Zagadou, Mittelstadt, Vagnoman – Millot, Karazor – Fuhrich, Silas, Undav – Guirassy

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă după ce a tremurat puțin etapa trecută în compania Borussiei Dortmund, când a fost condusă multă vreme, dar a reușit să egaleze către final. Doar două egaluri a înregistrat trupa lui Xabi Alonso, în rest 11 victorii. Dacă învinge astăzi, devine poate principala candidată la titlu, chiar dacă ar mai fi 20 de etape rămase.
„Farmaciștii” au un singur meci în care s-au marcat doar două goluri, cel de etapa trecută. In afară de acesta, toate celelalte au fost de 3+.
Arthur este accidentat. Wirtz este incert.

Echipa probabilă Leverkusen:

Hradecky – Tah, Tapsoba, Kossounou – Xhaka, Palacios, Grimaldo, Frimpong – Hofmann, Wirtz – Boniface

Stuttgart nu a mai câștigat un meci direct din 2018. Totuși, aceste ultime dueluri sunt mai puțin relevante, pentru că niciuna nu a fost în anii trecuți la nivelul arătat în noua ediție de Bundesliga. Ambele joacă fotbal de mare calitate. In mod normal, vom avea multe goluri, iar pariul nostru este că vor fi minim două până la pauză. Exista și tentația de a juca „GG” până la pauză, dar peste 1.5 goluri este mai realist.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE