Skip to content

Pariem în COTA 2.15 pe derby-ul londonez, West Ham – Tottenham

Astăzi se joacă jumătate dintre meciurile etapei intermediare din Premier League. Avem doar dueluri între echipe din partea de mijloc și de jos a clasamentului, mâine și poimâine urmând să intre în acțiune si cele de top.

Ieri ne-au ieșit 2 din 3 ponturi. Villarreal, Atletico și Verona ne-au ajutat, dar nu și Roma, care nici nu a putut marca un gol cu Lecce.
West Ham United mai poate spera la locul 6, dar pare deja o misiune mult prea dificilă, având 4 puncte mai puțin decât Manchester United și un meci în plus jucat. Suntem în etapa a 31-a, dar majoritatea au disputat doar 29; „ciocănarii” sunt printre excepții.
In weekend, au pierdut cu 4-3 la Newcastle după ce conduceau la un moment dar cu 3-1. A fost prima înfrângere pentru trupa lui David Moyes după 4 etape.
Sunt pe locul 7, dar sunt toate șansele să mai coboare dacă nu câștigă astăzi.
Edson Alvarez este suspendat. Areola este accidentat.

Echipa probabilă West Ham:

Fabianski – Mavropanos, Zouma, Emerson, Coufal – Soucek, Ward-Prowse – Kudus, Paqueta, Bowen – Antonio

NOUĂ PROMOȚIE PE SUPERBET! 319 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE TE AȘTEAPTĂ ACUM! TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Tottenham Hotspur a reușit etapa trecută să o întoarcă pe Luton de la 0-1 la pauză și a obținut a 17-a victorie stagională. Dacă învinge astăzi, o egalează pe Aston Villa și ambele ar avea același număr de meciuri jucate, 30. Din urmă nu prea mai are cine să o ajungă, locul 6 fiind la 8 puncte în urmă.
Ultimul meci din deplasare nu a mers deloc bine pentru formația lui Ange Postecoglou, care a pierdut categoric cu 3-0 într-un alt derby londonez cu Fulham.
Sessegnon, Forster și Solomon sunt accidentați.

Echipa probabilă Tottenham:

Vicario – Romero, van de Ven, Udogie, Porro – Sarr, Bissouma – Son, Jonhson, Maddison – Richarlison

Nu avem o câștigătoare constantă când cele două se întâlnesc. Rămâne de văzut rândul cui este să câștige acum. Pariem însă că ambele vor înscrie măcar o dată. Cotele pe goluri în general sunt foarte mici când joacă Tottenham și dacă adăugăm și un sub 4.5, cota totală crește substanțial, așa că vom juca și pe interval de goluri.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT PARIUL LA SUPERBET. DACĂ NU AI CONT LA EI, APASĂ PE BILETUL NOSTRU DE MAI SUS ȘI PRIMEȘTI GRATUIT 319 ROTIRI LA BURNING HOT

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE