Skip to content

Pariem în COTA 2.10 pe meciul serii, Italia – Ucraina

Meci capital pentru „Squadra azzurra”, care în cazul unei înfrângeri, ar fi ca și eliminată din drumul spre Campionatul European de anul viitor din Germania. Mizăm pe o victorie chinuită a gazdelor.

Italia are doar 4 puncte după primele 3 etape. Dacă înfrângerea cu Anglia din prima etapă nu a fost chiar atât de surprinzătoare, chiar dacă a jucat acasă, partida de acum 3 zile s-ar putea să conteze enorm în ecuația calificării. Macedonia de Nord i-a ținut piept Italiei, remizând 1-1. Aceeași echipă a eliminat-o și din barajul pentru Campionatul Mondial de anul trecut. Iată că nu a reușit să își ia revanșa față de micuța națională in Balcani.

In grupa C, Anglia este lider cu 13 puncte din 5 meciuri, pe 2 vine Ucraina cu 7 puncte din 4 meciuri și abia apoi Italia cu 4 puncte din 3 meciuri. Macedonia de Nord și Malta au jucat câte 4 meciuri deja și au șanse aproape 0 de calificare. Selecționerul Luciano Spalletti, antrenorul lui Napoli din sezonul trecut, nu se va putea baza astăzi pe Mancini, Politano, Pellegrini și Chiesa.

Echipa probabilă Italia:
Donnarumma – Bastoni, Scalvini, Dimarco, Di Lorenzo – Tonali, Cristante, Barella – Zaccagni, Zaniolo, Immobile

PRIMEȘTI ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE

Ucraina a rezistat în fața Angliei și a obținut un punct binevenit. Doar în fața ei a pierdut puncte în această grupă, după ce pe Wembley a cedat cu 2-0, în prima etapă. De atunci, le-a învins la limită pe Malta și Macedonia de Nord. Nu a impresionat foarte mult, dar iată că situația care să fie pe locul 2, cu șanse bune de calificare. In primul rând, are nevoie să nu piardă niciunul dintre cele două meciuri rămase cu Italia. Dacă pierde, trebuie să îl câștige pe celălalt. Jucătorul lui Chelsea, Mudryk, a ieșit pe motiv de accidentare de pe teren din meciul cu Anglia, dar cum cel mai probabil a cerut asta ca să nu mai fie umilit de Walker, așa că ar trebui să joace acum din primul minut.

Echipa probabilă Ucraina:
Bushchan – Kryvtsov, Zabarnyi, Mykolenko, Konoplya – Zinchenko, Sudakov, Stepanenko – Mudryk, Tsygankov, Yaremchuk

Ultimele meciuri directe oficiale datează tocmai din 2006, anul în care Italia a devenit campioană mondială. Cele două s-au întâlnit atunci în sferturi, iar scorul a fost de 3-0. La cât de modești au ajuns italienii, o victorie cu 1-0 nu ar fi deloc rea. Este campioana europeană en-titre și ar fi o contra-performanță istorică să rateze prezența la turneul final.

JOACĂ 150 DE ROTIRI GRATUITE LA ZEUS VS HADES – GODS OF WAR. FĂRĂ DEPUNERE. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE