Skip to content

Pariem în COTA 2.10 pe Marseille – Strasbourg

Se reia astăzi Ligue 1 după 3 săptămâni de pauză. Două dintre cele mai în formă echipe ale finalului de an 2023 se întâlnesc astăzi pe „Velodrome” pentru primul meci al etapei #18. Vom paria pe numărul de goluri al gazdelor.

Olympique Marseille este abia pe locul 6, dar din ultimele 5 etape a scos 13 puncte, la fel ca PSG și Brest. A avut pe parcursul sezonului mari probleme în deplasare, atât în campionat, cât și în cupele europene. Din 9 deplasări în campionat, a câștigat doar o dată. Situația se schimbă radical când joacă în fața propriilor fani; doar de două ori a terminat la egalitate și a câștigat restul de 6 meciuri. A primit numai două goluri în 8 etape acasă.
Dacă am ține cont doar de aceste statistici, ar trebui să pariem fără ezitare pro-Marseille, dar o mulțime de jucători au plecat la Cupa Africii: Harti, Pape Gueye, Ismaila Sarr, Ounahi, Mbemba, Ndiaye și Ngapandouetnbu. Rongier și Joaquin Correa nu sunt refăcuți după accidentări.

Echipa probabilă OM:

Pau Lopez – Balerdi, Gigot, Meite – Veretout, Onana, Kondogbia, Clauss, Murillo – Vitinha, Aubameyang

200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT! TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI ROTIRILE, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Strasbourg Alsace era în cel mai bun moment chiar înainte de pauza competițională. Avea 3 victorii consecutive, toate cu 2-1, ultima dintre ele cu Lille, echipă extrem de greu de înfrânt. Ocupă locul 9 și are cu 4 puncte mai puțin decât adversara de astăzi. Ca și ea, în deplasare are un bilanț mult mai modest decât acasă. Chiar și cu nenumăratele absențe ale lui OM, Strasbourg pleacă în continuare cu a doua șansă.
Doar Saidou Sow a fost chemat la națională. Mothiba, Delaine și Doukoure sunt accidentați.

Echipa probabilă Strasbourg:

Sels – Nyamsi, Perrin, Sobol, Guilbert – Ibrahima Sissoko, Habib Diarra – Deminguet, Angelo, Gameiro – Dion

Ultimele 3 dueluri dintre cele două s-au terminat la egalitate, două dintre ele cu 2-2. Strasbourg n-a mai învins-o pe Marseille la ea acasă din 1997. Sunt toate șansele să nu o facă nici acum. Defensiva oaspeților este puțin mai bună decât în sezonul trecut, dar poate încasa fără probleme două goluri astăzi, la fel jucători de calitate are trupa lui Gattuso. Extrem de rar marchează de 4 ori, deci jucăm că Marseille va marca 2 sau 3 goluri.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT PE LASVEGAS.RO, DESCHIDE-ȚI UNUL APĂSÂND PE BILETUL LUI ANDREI DE MAI SUS ȘI VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT. FĂRĂ DEPUNERE!

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE