Skip to content

Pariem în COTA 2.10 pe Derby-ul Intercontinental

Nu este un campionat pe care să-l acoperim foarte des, dar acum  este cazul de o excepție. Avem în Super Liga turcă marele derby Fenerbahce – Galatasaray. Vom paria pe șansă dublă și goluri.

Fenerbahce este pe locul 1 în campionat, cu 43 de puncte în 16 etape, cu 5 mai puțin decât maximul posibil. A pierdut acasă cu Trabzonspor, 2-3, și imediat după a scos o remiză albă la Adana. Luna noiembrie a fost singura din acest sezon în care trupa lui Ismail Kartal nu a avut doar victorii. Are acum 4 succese la rând în toate competițiile, inclusiv un 3-1 pe terenul celeilalte mari rivale, Beșiktaș.
A câștigat grupa de Conference League și s-a calificat în optimi.
Fred și Yandas sunt suspendați. Lincoln este accidentat. Dzeko este incert. Dacă nu va putea juca, va fi înlocuit de Batshuayi. Luan Peres, Ryan Kent, Zajc și Becao probabil nu vor fi nici ei apți de joc.

Echipa probabilă Fener:

Livakovic – Akaydin, Djiku, Kadioglu, Osayi-Samuel – Miguel Crespo, Yuksek, Szymanski – Tadic, Kahveci, Dzeko

MEGA-PROMOȚIE LA BETANO! 444 ROTIRI GRATUITE TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Galatasaray este pe locul 2, dar cu același punctaj ca adversara de astăzi. Diferența s-a făcut la golaveraj, unde stă ceva mai rău. Diferența față de locul 3, ocupat acum de Trabzon, este de 13 puncte, iar aceasta a jucat și un meci în plus. Este clar că dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, Fener și Galata vor da lupta pentru titlu.
Și formația lui Okan Buruk are 4 victorii consecutive, toate fără gol primit. Are de departe cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 9 goluri primite.
In Champions League a terminat pe locul 3, peste Manchester United, și s-a calificat în play-off-ul pentru optimile Europa League, unde o va întâlni în februarie pe Sparta Praga.
Davinson Sanchez și Sergio Oliveira sunt accidentați.

Echipa probabilă Galata:

Muslera – Nelsson, Bardakci, Baris, Alper Yilmas, Boey – Ndombele, Torreira – Mertens, Akturkoglu – Icardi

Ultimele două meciuri directe s-au încheiat cu victoria campioanei Galatasaray, ambele cu 3-0, acasă și în deplasare. Este și acum echipa mai solidă, cu o apărare mai stabilă. Are toate șansele să scape neînvinsă și astăzi din duelul de pe Stadionul „Sukru Saracoglu”.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT LA BETANO, CLICK PE BILETUL NOSTRU. CREEAZĂ-ȚI CONT ȘI VEI PRIMI CADOU 444 ROTIRI GRATUITE LA SWEET BONANZA XMAS, FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE