Skip to content

Pariem în COTA 2.00 pe derby-ul clujean, CFR vs. “U”

Incheiem ziua cu meciul etapei din SuperLigă. Va fi ultimul derby al anului în fotbalul românesc și ne așteptăm ca ambele echipe să joace la victorie. De aceea, pariem pe goluri.

Ieri ne-au ieșit ultimele două pariuri, pe Liverpool și goluri la Frankfurt. Nu ne-a ajutat și Farul, care a avut un gol anulat înainte de pauză.

CFR Cluj a ajuns între timp pe locul 4 și nu mai este sigură nici de prezența în top 6. Doar 4 puncte o despart de rivala de astăzi, care este prima în zona de play-out, pe 7. CSU Craiova și Rapid au depășit-o cu egalurile obținute în această etapă. Mai sunt 9 etape din sezonul regulat, care se va relua în a doua parte a lunii ianuarie. „Feroviarii” nu au mai câștigat de 7 etape și pierd teren față de liderul FCSB, ajuns la 11 puncte avans.

Echipa probabilă CFR:

Sava – Kresic, Ilie, Camora, Morgan – Tachtsidis, Cvek, Deac – Krasniqi, Otele, Bîrligea

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Universitatea Cluj a pierdut etapa trecută, acasă cu Oțelul, și a cedat temporar locul în play-off. Farul a scos un punct ieri cu Rapid și a depășit-o. Dacă și „studenții” reușesc să nu piardă astăzi, pot reveni pe 5, în funcție de ce va face Sepsi la Sibiu. In orice caz, facă evit înfrângerea, vor ierna pe loc de play-off.
„Șepcile roșii” au 5 înfrângeri în acest sezon și toate au fost pe teren propriu. Așadar, majoritatea punctelor trupei lui Ioan Ovidiu Sabău au venit după meciuri din deplasare, cum este cel de azi. Nu ar fi nicio surpriză să plece cu punct din Gruia.

Echipa probabilă U Cluj:

Iliev – Pițian, Mitrea, Vătăjelu, Chipciu – Simion, Fossati – Stoica, Gheorghe, Nistor – Daniel Popa

In tur a fost 4-3 pentru CFR, meci în care echipa lui Mandorlini a fost condusă cu 2-0 în prima repriză și a marcat un gol înainte de pauză cu care a reaprins speranțele. In acea vreme, fosta campioana juca mai bine decât acum, care probabil va marca, dar este greu de spus dacă poate luat toate cele 3 puncte. De curând a mai fost și un duel în Cupa României, încheiat 1-1. U Cluj joacă bine în deplasare și are toate șansele să înscrie în poarta lui Sava.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL LA SUPERBET. IȚI POȚI FACE CONT LA EI PRIN ACEST LINK ȘI VEI PRIMI 324 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNDERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE