Skip to content

Pariem în COTA 1.94 pe primul meci al noii etape de SuperLigă

Aseară s-a încheiat faza grupelor din Cupa României și echipe precum FCSB, Rapid și Farul, au fost deja eliminate. Astăzi se reia campionatul cu duelul din Copou dintre Poli Iași și UTA. Noi vom paria pe goluri.

Ieri am anticipat insuccesul celor de la FCSB cu FCU Craiova. Oțelul a avut 3-1 cu Dinamo dar nu a putut să câștige, iar Tottenham a avut 1-0 cu West Ham și a pierdut. Putea fi atât de ușor o zi perfectă.

Politehnica Iași a revenit pe loc de baraj pentru retrogradare, după foarte multe etape. A fost la începutul sezonului la coada clasamentului, dar apoi și-a revenit și a urcat către mijloc, dar din moment ce nu a mai câștigat de 7 etape, a coborât la loc în zona „minată”. Chiar și așa, situația nu este încă atât de rea; doar 7 puncte o despart de locurile de play-off. Ieșenii mai au de disputat 4 meciuri până la pauza de iarnă, iar acesta este de departe cel mai accesibil.
Bordeianu este suspendat din lotul lui Leo Grozavu.

Echipa probabilă Poli Iași:

Lung – Samayoa, Katanec, Ispas, Martac – Marchioni, Alin Roman, Jatoba – Luis Phelipe, Gheorghiță, Harrison

PROMOȚIE NOUĂ PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

UTA Arad trece printr-o perioadă ceva mai bună. Este pe locul 11, având 3 puncte peste adversara de astăzi. Etapa trecută putem spune că a produs o surpriză, câștigând cu 2-0 contra lui Hermannstadt, cea care pierduse doar două meciuri în 17 runde. Cu o victorie astăzi, trupa lui Mircea Rednic ar veni la un singur punct de Petrolul și U Cluj, ultimele două echipe de pe locuri de play-off. Dacă pierde, poate reveni pe loc de baraj, dacă și Voluntari câștigă cu Rapid.
In afară de Botoșani și Dinamo care sunt mult în urmă, toate celelalte echipe au șanse la top 6 dacă prind o serie bună de victorii.

Echipa probabilă UTA:

Iacob – Conte, Benga, Abeid, Căpușă – Mihai, Carp – Stahl, Pop, Fabry – Luckassen

In tur a fost 1-0 pentru arădeni, meci controlat autoritar însă de ieșeni, care cumva au „reușit” să nu marcheze. Nu ar trebui să fie probleme acum. Au marcat de 5 ori în ultimele două meciuri de acasă, cu CFR Cluj și Farul, timp în care a primit 6 goluri. Un alt avantaj al moldovenilor, pe lângă terenul propriu, este că nu au jucat în Cupa României la mijlocul săptămânii, deci ar trebui să fie mai proaspeți. Poate merge jucat și un 1X și ambele marchează.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE