Skip to content

Pariem în COTA 1.94 pe Petrolul – Rapid din SuperLigă

Meciul serii în România se va disputa pe „Ilie Oană” din Ploiești, acolo unde „lupii galbeni” primesc vizita Rapidului în etapa #20. Noi vom miza pe șansă dublă și goluri.

Ne-a ieșit ieri pariul pe Ajax – AEK Atena. Rakow nu a putut marca acasă, iar Bodo/Glimt nu a făcut față contra lui Brugge.

Petrolul Ploiești a pierdut etapa trecută în deplasarea de la Ovidiu contra campioanei Farul, asta la 3 zile după ce jucătorii și-au stors toată energia pentru a învinge-o pe Sepsi și a se califica în sferturile Cupei României, misiune eșuată. Acum revin pe teren propriu, unde n-au mai pierdut din luna iulie.
Trupa lui Florin Pîrvu este pe locul 8, la două puncte de Hermannstadt, ocupanta ultimului loc de play-off. Asta înseamnă că o victorie astăzi o va duce în top 6, chiar pe locul 5, asta cel puțin până joacă și restul echipelor.

Echipa probabilă Petrolul:

Zima – Meijers, Huja, Papp – Seto, Jefferson, Țicu, Doua, Jair – Musi, Grozav

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Rapid București este fără victorie în ultimele 4 etape și nu doar că s-a depărat de liderul FCSB la 7 puncte, dar o despart doar 3 puncte de locul 7. Era una dintre principalele candidate la titlu, dar acum nu mai este sigură nici de prezența în top 6, cu 11 etape înainte de finalul sezonului regulat.
Etapa trecută a pierdut acasă contra Voluntariului cu 2-1. A rămas pe locul 4, dar U Cluj, Hermannstadt și Farul se apropie periculos. Cu o victorie astăzi, ar trece temporar pe locul 2.

Echipa probabilă Rapid:

Moldovan – Săpunarul, Iacob, Borza, Braun – Oaidă, Kait – Papeau, Bamgboye, Valle – Soni

In tur, Petrolul s-a impus în Giulești cu 2-0, prin două autogoluri ale lui Oaidă și Borja Valle, care probabil vor începe și astăzi ca titulari. Cei de la Petrolul sunt puternici pe teren propriu și extrem de greu de înfrânt, iar formația lui Cristiano Bergodi nu pare în acest moment capabilă să câștige într-o deplasare atât de complicată. Nici la Botoșani nu a putut câștiga contra ultimei clasate. Nu ar trebui să vedem mai mult de 2-3 goluri, între două echipe pragmatice.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE