Skip to content

Pariem în COTA 1.93 pe finala pentru play-off în Superligă, Sepsi – FC U Craiova

Am ajuns și la acest meci mult așteptat care a stârnit atâtea controverse în ultima lună după ce inițial covăsnenii câștigaseră meciul cu 3-0 la masa verde din motive disciplinare. S-a decis în cele din urmă că meciul se va rejuca și cu greu putea fi găsit un scenariu mai interesant.

Este ultimul meci al sezonului regulat. Primele 5 echipe calificate de cunosc deja, iar una dintre acestea două va prinde locul 6, care înseamnă în primul rând mai mulți bani și evitarea automată a retrogradării.

Sepsi are 39 de puncte, cu unul mai puțin decât craiovenii, deci sunt obligați să câștige. Joacă pe teren propriu la Sf. Gheorghe, tot acolo unde s-au produs incidentele din meciul care urma să fie suspendat. Să sperăm că de această dată nu va mai fi întrerupt și vom vedea un fotbal de calitate, în limitele posibile pentru Superliga României. Acasă nu a mai pierdut un meci din luna octombrie, învinsă de cealaltă echipă a Craiovei, CSU, cu 1-0. De atunci sunt 7 meciuri fără înfrângere și cu multe goluri în fiecare. Totuși, într-un meci atât de intens, este posibil să nu mai vedem 3-4 goluri ca de obicei. Varga și Ninaj sunt indisponibili.

Echipa probabilă Sepsi:
Niczuly – Mark Tamas, Bălașa, Dumitrescu, Dimitrov – Francisco, Păun – Ștefănescu, Ion Gheorghe, Matei – Tudorie

7 BONUSURI LA INREGISTRARE! CREEAZA-TI PRIN ACEST LINK SI FOLOSESTE CODUL 7CADOURI, APOI VEI PRIMI CÂTE UN BONUS ZILNIC TIMP DE O SAPTAMANA. FĂRĂ DEPUNERE

FC U Craiova 1948 este pe locul 6 și are nevoie doar să nu piardă în această deplasare. Un egal ar fi îndeajuns pentru trupa lui Nicolo Napoli să obțină o performanță incredibilă având în vedere că la începutul anului era penultima în clasament. A fost de atunci o serie impresionantă de rezultate pozitive, încheiată etapa trecută în deplasarea de la Sibiu cu Hermannstadt. Craiovenii au pierdut cu 1-0, același scor cu care a pierdut și Sepsi cu FCSB. Chițu, Vodă și Baeten sunt accidentați.

Echipa probabilă Craiova:
Gurău – Duarte, Henriques, Huyghebaert, Negru – Achim, Albu – Bahassa, Sidibe, Bauza – George Ganea

Meciul din tur a fost câștigat de olteni cu 1-0. Va fi greu să se înregistreze același scor și acum, mai ales că Sepsi este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu din campionat. Fiind obligați să câștige, sub presiune, nu excludem ca echipa lui Cristiano Bergodi să nu mai fie la nivelul cu care ne-a obișnuit. Craiova poate ține de 0-0 și misiunea gazdelor va fi din ce în ce mai grea. Pariem pe șansă dublă. Până la urmă, sunt două rezultate care ne ajută la un meci între două echipe de valori apropiate.

MEGA-PROMOȚIE LA BETANO! PRIMEȘTI 7 CADOURI TIMP DE 7 ZILE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK SI SA FOLOSESTI CODUL 7CADOURI

Pontul redacției:
Sepsi – FC U Craiova- X2, Cota: 1.93

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE