Skip to content

Pariem în COTA 1.90 pe Serbia – Bulgaria din preliminariile EURO

De un singur punct au sârbii nevoie pentru a merge la Campionatul European. Il vor obține? Noi pariem că le vor câștiga pe toate 3.

Ieri ne-au ieșit din nou două ponturi, pe Israel – România și Franța – Gibraltar. Elveția a fost cea care ne-a trădat, marcând un singur gol în poarta lui Kosovo.

Serbia este pe locul 2 în grupa G, la două puncte peste Muntenegru, singura care o mai poate depăși. Are două puncte avans față de aceasta, dar și avantajul meciurilor directe, ambele câștigate. Așadar, pentru a se califica, muntenegrenii trebuie să câștige deplasarea cu Ungaria, iar Serbia să piardă astăzi cu Bulgaria. Este un scenariu extrem de greu de realizat. Cu ceva noroc, sârbii pot termina grupa chiar pe locul 1 dacă bat să maghiarii pierd și ei. Din această grupă mai face parte Lituania, care a terminat meciurile și va rămâne pe locul 4.
Sergej Milinkovic-Savic este accidentat.

Echipa probabilă Serbia:

Vanja Milinkovic-Savic – Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic – Zivkovic, Gudelj, Lukic, Kostic – Djuricic, Tadic – Mitrovic

SUPER-PROMOȚIE LA SUPERBET. INSCRIE-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 333 DE ROTIRI GRATUITE LA CASINO. FĂRĂ DEPUNERE

Bulgaria a scos un punct etapa trecută din meciul de pe teren propriu cu liderul Ungaria. Chiar și așa, va termina grupa preliminară pe ultimul loc. O mai poate egala la puncte pe Lituania, dar este dezavantajată de meciurile directe. Și-a jucat ultimul meci acasă; acum trebuie să se mai prezinte și la acest meci și au scăpat. A pierdut ambele meciuri din deplasare cu echipele care au legătură cu calificarea. Ar fi o imensă surpriză să nu piardă astăzi.
Antov este suspendat.

Echipa probabilă Bulgaria:

Naumov – Popov, Atanasov, Petkov, Nedyalkov – Gruev, Chochev, Krastev – Despodov, Delev, Ivanov

In tur a fost 1-1. Sârbii nu au reușit să câștige în Bulgaria, dar acum pe teren propriu, nu ar trebui să aibă mari probleme. Diferența de valoare este uriașă, iar gazdele au nevoie de punct pentru a se califica. Niciun motiv pentru care să anticipăm o surpriză. A fost greu de găsit un pariu de încredere într-o cotă decentă. L-am găsit pe acesta.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT LA SUPERBET, PRIMEȘTI ACUM 333 ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL JUCAT DE NOI

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE