Skip to content

Pariem în COTA 1.90 pe „derby-ul feroviar” din Cupa României

Luptă intensă în vârful clasamentului grupei B, acolo unde 4 echipe au șanse bune de a merge în sferturile de finală. La duelul din Giulești dintre Rapid și CFR, am ales să jucăm pe goluri.

Ieri ne-a ieșit pariul pe Cupă, 1 pauză / 1 final la CSU Craiova – Farul.

Rapid București trece printr-o perioadă nefastă, mai ales în deplasare, unde nu a mai câștigat decât cu FCSB din luna august încoace. Pe teren propriu avea rezultatele dorite, până etapa trecută, când a pierdut cu Universitatea Cluj, scor 2-3, după ce o condusese cu 2-0. A coborât pe locul 4 în SuperLiga.
In grupa din Cupa României, este pe locul 3. Pentru a se califica, are nevoie de victorie.
Dacă scoate doar un punct, se mai poate califica dacă Botoșani, iar Alexandria nu câștigă cu CSA Steaua.
Scenariul cel mai interesant este dacă U Cluj termină la egalitate cu Botoșani, iar Rapid face tot egal, dar marchează cu exact un gol mai mult decât U Cluj. Și aici, Alexandria trebui să nu bată. In acest caz, Rapid și U Cluj vor juca baraj.

Echipa probabilă Rapid:

Moldovan – Săpunaru, Iacob, Borza, Onea – Kait, Albu, Oaidă – Funsho, Soni, Papeau

200 ROTIRI GRATUITE ÎN LUNA CADOURILOR! TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI ROTIRILE, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

CFR Cluj conduce grupa și se poate califica și cu un egal dacă o ajută rezultatele din celelalte meciuri. Dacă Alexandria nu câștigă, atunci trupa lui Mandorlini este sigură că se califică cu o remiză. De menționat este că toate aceste ultime 3 partide vor începe de la aceeași oră, 19:00.
In campionat, CFR nu prea mai sperie pe nimeni. A coborât pe locul 3, la egalitate cu CSU Craiova, care a depășit-o în meciurile directe. Are meci de foc cu FCSB peste 4 zile, meci pe care dacă îl pierde, își poate lua practic adio de la titlu. Asta nu pentru că diferența de 8 puncte ar fi nerecuperabilă, dar la modul în care joacă, nu arată că poate face o revenire miraculoasă.

Echipa probabilă CFR:

Sava – Kresic, Ilie, Camora, Mogoș – Muhar, Deac, Cvek – Bîrligea, Otele, Juricic

De când Rapid a promovat, a câștigat toate meciurile de acasă contra echipei clujene, chiar și când aceasta era campioană. Trebuie să câștige pentru a se califica sau cel puțin să marcheze multe goluri. A marcat oricine a vrut în poarta CFR-ului în ultima vreme. Ar trebui să reușească asta și formația lui Cristiano Bergodi. Totuși, la cât de slab s-a prezentat apărarea contra Universității Cluj, ar trebui să primească măcar un gol și acum.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT PE LASVEGAS.RO, DESCHIDE-ȚI APĂSÂND PE BILETUL NOSTRU DE MAI SUS ȘI VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT. FĂRĂ DEPUNERE!

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE