Skip to content

Pariem în COTA 1.88 pe cea mai în formă echipă din Spania

Incep astăzi optimile de finală ale Cupei Regelui și avem parte de câteva dueluri interesante. Astăzi și mâine avem două derby-uri basce, iar peste două zile se întâlnesc Atletico și Real Madrid. Mizăm astăzi pe Bilbao în duelul ei cu Alaves.

Athletic Bilbao este singura cu 4 victorii consecutive în LaLiga, între care a „zdrobit-o” și pe Eibar cu 3-0 în Cupă. In weekend a învins-o pe Real Sociedad, marea ei rivală, cu 2-1. Trupa lui Ernesto Valverde este acum pe locul 3 în Spania, sub Girona și Real Madrid, dar peste Barcelona, aceasta având totuși un meci mai puțin disputat.
Pe San Mames, „leii” au 5 victorii consecutive, una dintre ele cu Atletico Madrid, 2-0.
In Cupă, au eliminat doar echipe din divizii inferioare.
Inaki Williams este la Cupa Africii. Dani Garcia este accidentat.

Echipa probabilă Bilbao:

Simon – Vivian, Aitor Paredes, Yuri, Lekue – Vesga, Ander Herrera – Nico Williams, Berenguer, Sancer – Guruzeta

200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT! TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI ROTIRILE, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Deportivo Alaves vine după o nouă victorie în fața Sevillei, de această dată cu 3-2, după 4-3 în tur. Este pe locul 13 în campionat, nu departe de zona retrogradării.
In primele două runde din Copa del Rey, a eliminat echipe din ligi inferioare, însă în 16-imi a trecut de Betis Sevilla cu 1-0, pe teren propriu.
Este o echipă care își câștigă majoritatea punctelor acasă. In deplasare abia a obținut prima victorie în LaLiga după aproape 2 ani și jumătate. Are astăzi însă în față o adversară mult mai bine pusă la punct decât Sevilla și nu este de așteptat să repete performanța.
Sedlar este accidentat. Abqar și Owono sunt la Cupa Africii.

Echipa probabilă Alaves:

Sivera – Tenaglia, Marin, Javi Lopez, Gorosabel – Guevara, Benavidez – Vicente, Rioja, Guridi – Kike Garcia

In campionat, Bilbao a câștigat în deplasare cu 2-0, cu câte un gol pe repriză. Cei de la Alaves nu au putut face față rivalei nici măcar pe teren propriu. Va fi mult mai greu pe teren advers, contra unei echipe care mereu ajunge în fazele superioare ale competiției. Pariem pe victoria lui Athletic și pe minim două goluri marcate.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT PE LASVEGAS.RO, DESCHIDE-ȚI UNUL APĂSÂND PE BILETUL LUI ANDREI DE MAI SUS ȘI VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT. FĂRĂ DEPUNERE!

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE