Skip to content

Pariem în COTA 1.83 pe Real Madrid – Mallorca

Ieri am avut 3 derby-uri locale și primul meci de astăzi este la fel, dar pe seară avem și două meciuri de mai mare interes pentru vârful clasamentului în LaLiga. De la 20:15, Real Madrid ar trebui să îndeplinească o simplă formalitate pe „Santiago Bernabeu”. Pariem pe ea și pe goluri.
Ieri au fost complet neașteptate rezultatele. Sperăm ca astăzi să revenim cu câștiguri.

Real Madrid este lider în Spania, la egalitate de puncte cu Girona, cea care va juca tot astăzi în compania lui Atletico Madrid. Pentru moment, pare că bătălia pentru titlu a trupei lui Carlo Ancelotti se va da cu altă rivală catalană decât cea cu care este obișnuită. O despart 7 puncte de locurile 3 și 4 ocupate de Atletico și Barcelona. Un singur egal are pe teren propriu, un 0-0 cu Rayo Vallecano, în rest doar victorii.
In această scurtă pauză, s-au mai remediat câteva probleme de lot. Au rămas accidentați doar Courtois, Militao și Mendy. Nacho este suspendat.

Echipa probabilă Real:

Lunin – Rudiger, Alaba, Fran Garcia, Vazquez – Kroos, Modric – Diaz, Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

RCD Mallorca nu a mai pierdut de 6 etape, dar în acest timp, nu a scos niciun rezultat surprinzător. Acasă le-a bătut pe Sevilla și Osasuna, iar în deplasare a scos egaluri. In deplasare, a pierdut cu toate echipele puternice ale campionatului.
Este pe locul 14, la 5 puncte de retrogradare. Are unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat, dar o defensivă decentă, pentru că se apără mai tot timpul.
Muriqi și Valjent sunt accidentați. Jaume Costa este suspendat.

Echipa probabilă Mallorca:

Rajkovic – Raillo, Nastasic, Giovanni Gonzalez, Lato, Maffeo – Mascarell, Samu Costa, Darder, Dani Rodriguez – Prats

Insularii au câștigat două dintre ultimele 3 meciuri jucate acasă contra madrilenilor, însă în deplasare le-au pierdut pe ultimele 7. Diferența de valoare este enormă și rezultatul nu ar trebui pus la îndoială. Fără kosovarul Muriqi în atac, Mallorca nu ar trebui să pună probleme unei echipe atât de solide precum Real Madrid. Pariem că va pierde la zero.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE