Skip to content

Pariem cât se poate de logic pe Juventus – Frosinone în COTA 2.15

Ultimul sfert de finală al Cupei Italiei este fără îndoială și cel mai dezechilibrat. Mergem pe victoria „Bătrânei doamne” în limită de goluri.

Juventus Torino este pe locul 2 în Serie A și are doar două puncte mai puține decât Inter Milano, care acum două etape a făcut egal, iar în weekend a învins-o cu un imens noroc pe Verona, care a ratat penalty la ultima fază. Totuși, nici Juventus nu s-a descurcat mult mai bine etapa trecută, când a câștigat cu 2-1 la Salerno, după ce ultima clasată avea 1-0 la pauză. A revenit în partea a doua abia după ce gazdele au rămas în 10 oameni. Are 4 victorii consecutive în toate competițiile și are toate șansele să ajungă la 5.
In runda trecută din Coppa Italia, a eliminat-o pe Salernitana cu 6-1.
Chiesa, Kean, De Sciglio și Rabiot sunt accidentați.

Echipa probabilă Juventus:

Perin – Gatti, Bremer, Rugani – Miretti, Locatelli, McKennie, Kostic, Weah – Vlahovic, Milik

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Frosinone a început neașteptat de bine sezonul, dar apoi a început să joace ca o nou-promovată tipică. A pierdut ultimele 4 meciuri de Serie A și nu au fost chiar cele mai grele meciuri posibile. Este pe locul 15. După meciul extrem de greu din etapa viitoare cu Atalanta, urmează două meciuri accesibile din care trebuie să scoată puncte, altfel devine candidată serioasă la retrogradare.
A avut de trecut de 3 runde pentru a ajunge în sferturi. Le-a eliminat mai întâi pe Pisa și Torino, iar apoi a dat de pământ cu Napoli, 4-0 chiar la ea acasă. Totuși, campioana este „sacul de box” al tuturor în acest moment deci nu este chiar atât de șocant că a pierdut.
Oyono, Marchizza și Baez sunt accidentați.

Echipa probabilă Frosinone:

Turati – Okoli, Bonifazi, Lirola, Monterisi – Barrenechea, Harroui, Mazzitelli – Soule, Jorge, Arijon Ibrahimovic

In campionat, scorul a fost de 2-1 pentru bianconeri, care au pierdut un singur meci în tot sezonul, acela în deplasare. Are un parcurs aproape perfect pe Allianz Stadium și ne bazăm că serie pozitivă va continua. Ne așteptăm să câștige în stilul clasic, la limită. Partida se joacă într-o singură manșă.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL LA SUPERBET. IȚI POȚI FACE CONT LA EI PRIN ACEST LINK ȘI VEI PRIMI 324 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNDERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE