Skip to content

Pariază GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE 56 de lei pe biletul lui Andrei în COTA 2.60 dintr-un singur eveniment

Pentru astăzi am ales un meci de tenis la care am pariat exact invers în ultimele lor două confruntări. N-am mai repetat greșeala încă o dată. Sper doar să nu se întoarcă roata chiar acum. 

Jannik Sinner – Carlos Alcaraz este un meci între două superstaruri în devenire. Jucători de 21 și 19 ani care se află deja în elita mondială. Meciul este programat în noaptea de miercuri spre joi, la ora 3:30, în sferturile de finală ale US Open.

PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Sinner a cedat 5 game-uri în cele 4 runde jucate, doar cu Eubanks a câștigat la zero, iar Altmaier, Nakashima și Ivashka i-au dat mari bătăi de cap italianului. Și-a depăsit performanța de anul trecut, când a ajuns în optimi și a pierdut cu Zverev. Actualul număr 13 ATP cel mai probabil va intra în top 10 la finalul turneului, acolo unde îi este locul. Este un jucător înalt, care pare firav, dar are o forță uimitoare. Despre precizie nu mai spun; reverul îl are de înaltă clasă și are un joc versatil. Se poate adapta la orice suprafață, este la fel de bun oriunde.

Alcaraz poate deveni numărul 1 ATP la finalul competiției, iar pentru asta trebuie să câștige marele trofeu sau să ajungă în finală și Casper Ruud să piardă următorul meci. Dacă nu ajunge nici Alcaraz, nici Ruud în finală, atunci Nadal va urca pe 1. Carlos Alcaraz crește în joc, dar încă are probleme în unele momente cheie. A obținut 3 de 3-0 în primele 3 runde, cu Baez, Coria și Brooksby, apoi în turul 4 a câștigat în setul 5 cu Marin Cilic. Spaniolul este văzut de mulți experți drept cel mai bun tenismen din noua generație. Eu spun doar că este un jucător promițător, care deocamdată n-a câștigat niciun turneu major. Jocul său încântă, doar că pentru a câștiga un Grand Slam trebuie să joace constant bine până la capăt.

Alcaraz este cotat ca favorit cu Sinner, dar așa a fost și în ultimele două meciuri directe jucate anul acesta, ambele câștigate convingător de Sinner, care l-a dominat psihic și l-a transformat pe spaniol într-un jucător ca obișnuit, care face nenumărate greșeli sub presiune. După felul în care au evoluat acele două meciuri, nu cred că Alcaraz poate pocni din degete și să uite cum a fost dominat din toate punctele de vedere. Eu pariez pe Sinner că va avansa în semifinale, un tânăr cel puțin la fel de talentat, iar cota e foarte mare.

BONUS URIAS! 279 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 56 DE LEI. POTI FOLOSI PARIUL GRATUIT PENTRU A JUCA ACEST BILET IN COTA 2.60. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Pontul lui Andrei Belciug:
Jannik Sinner – Carlos Alcaraz- 1, cota 2.60

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE