Skip to content

Pariază ACUM 56 RON GRATUIT pe o cotă specială de 3.30 pe un meci de La Liga

Ultimul meci al zilei în prima ligă spaniolă va avea loc pe „Mestalla” pentru înfruntarea dintre Valencia și Getafe. Am pregătit un pont special pe o super cotă de 3.30.

Valencia a învins-o chinuit pe Girona în prima etapă, apoi au urmat două înfrângeri cu 1-0 împotriva lui Athletic Bilbao și Atletico Madrid. Echipa lui Gattuso nu se regăsește și cu greu își creează ocazii. Și în sezonul trecut Valencia a jucat modest, dar cel puțin a ajuns în finala Cupei Regelui. Lipsesc 3 jucători importanți, Gaya, Paulista și Duro; doi jucători esențiali în defensivă și atacantul de bază. Pentru ei începe o perioadă cu meciuri mai accesibile, din care sunt obligați să nu mai piardă puncte, cel puțin acasă.

Echipa probabilă Valencia:
Mamardashvili – Diakhaby, Comert, Lato, Correia – Guillamon, Musah – Lino, Castellejo, Soler – Andre

PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Getafe stă și mai prost în clasament, pe locul 18 cu un singur punct, obținut miraculos etapa trecută cu Villarreal. In primele două meciuri primise câte 3 goluri de la Atletico și Girona. De la Unal și Mayoral vin toate speranțele ofensive ale madrilenilor, care sunt în criză la acest capitol. Portu și Alena poate să creeze și ei ceva pe flancuri, dar în acest moment nu par capabili. Angileri este suspendat și Damian Suarez accidentat. Probabil va fi un nou meci fără gol marcat, poate unul în cel mai bun caz.

Echipa probabilă Getafe:
Soria – Duarte, Dakonam, Revuelta, Iglesias – Seoane, Arambarri, Alena, Portu – Mayoral, Unal

Din mai toate meciurile dintre cele două, sar scântei. Aproape toate meciurile directe din ultimii ani s-au lăsat cu multe cartonașe galbene și roșii. De ce ar fi diferit acum? Gattuso e agresiv și el din fire iar jucătorii Valenciei nu pot juca mai calm. Ambele formații sunt într-o perioadă delicată și frustrările ar trebui să iasă la iveală încă o dată. Cota pentru un cartonaș roșu în meci este de 3.30 și trebuie încercată.

BONUS URIAS! 279 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 56 DE LEI. POTI JUCA GRATUIT CEI 56 DE LEI PE COTA 3.30 PROPUSA DE NOI. FARA DEPUNERE. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
Valencia – Getafe- cartonaș roșu în meci, Cota: 3.30

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE