Biletul Zilei

PAPILLON A GASIT O COTA DE 3.00 DIN DOAR DOUA MECIURI

M-am enervat teribil aseara. Real Madrid, ultimul meci de pe bilet, a castigat doar cu 1-0 acasa cu Granada. Noi aveam nevoie de minim trei goluri in meci ca sa bifam cota 5.00. Poate astazi voi avea mai multi noroc. 

500 DE LEI DIN PARTEA CASEI! PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 100% BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI

Saarbrucken este o echipa care isi doreste ca in acest an sa promoveze in 2.Bundesliga. Pare ca ar avea si puterea sa o faca. Pentru asta are nevoie indiscutabil de victorii cu echipele mici, cum e Wurzburger, ultima clasata. Cei de la Wurzburger au pierdut ambele deplasari din 2022, pe cand Saarbrucken si-a castigat singurul meci jucat acasa in acest an (2-0 cu Dortmund II). Ma astept sa o faca si diseara. De aceea voi juca 1 solist.

Bascii de la Bilbao au petrecut mult dupa ce au eliminat Realul din Cupa Regelui. E posibil ca jucatorii sa nu intre pe teren concentrati 100%, iar Espanyol le poate marca un gol, ceea ce ar aduce o avalansa de faze la poarta oaspetilor. Chiar si fara sa marcheze Espanyol, eu cred ca vom avea un meci deschis. 

STOP! 500 DE LEI PENTRU PARIURI SPORTIVE! BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI PRIN ACEST LINK

Biletul meu arata asa:
(Ora 20:00, Germania, 3.Liga) Saarbrucken vs. Wurzburger Kickers- 1, Cota: 1.65
(Ora 22:00, Spania, La Liga) Ath Bilbao vs. Espanyol- peste 9,5 cornere, Cota: 1.75
Cota finala a biletului este 3.06

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles