Biletul Zilei

Olanda – Ecuador. Andrei Belciug merge pe o semi-surpriză în COTA 2.13

Bine le-am anticipat ieri, dar fix meciul în care aveam cea mai mare încredere m-a trădat, Portugalia primind gol în minutele de final. La acest meci pariez pe o surpriză dacă ne luăm după calculele hârtiei, dar la ce s-a întâmplat în aceste ultime 3 zile, chiar nu cred că mai miră nimic în această competiție.

Olanda a câștigat cu Senegal, scor 2-0, goluri marcate pe final de Gakpo și Klaasen. Nu a jucat impresionant, dar a câștigat cumva. Trebuie să recunoaștem că primul 11 nu arată deloc impresionant de la mijloc în sus. De Jong leagă bine compartimentele, iar în apărare este Van Dijk care cât de cât dă siguranță. Are cota 1.77 pentru acest meci, pe care o consider foarte mică, eu i-aș fi dat minim 2. Memphis Depay a avut niște probleme medicale dar cel mai probabil va fi folosit acum încă din primul minut.

Echipa probabilă Olanda:
Noppert – van DIjk, de Ligt, Ake – Berghuis, de Jong, Blind, Dumfries – Gakpo, Bergwijn, Memphis

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Ecuador a arătat excelent în prima etapă în victoria 2-0 cu Qatar. A fost și adversarul foarte slab, dar să nu uităm de rezultatele ei din preliminarii, unde le-a învins pe Uruguay, Columbia, Chile, iar cu Brazilia și Argentina a scos egal pe teren propriu. Ecuador nu a primit nici măcar un gol în ultimele 7 meciuri. Julian Alvarez de la Argentina a fost ultimul jucător care i-a marcat, în luna martie. Enner Valencia a marcat cele două goluri cu Qatar, plus încă unul anulat pentru offside. Nu este garantată prezența sa în teren după ce a avut probleme pe parcursul primului meci, dar mă bazez că veterenul echipei și echipa medicală vor face tot posibilul să fie apt de joc.

Echipa probabilă Ecuador:
Galindez – Torres, Hincapie, Estupinan, Preciado – Plata, Caicedo, Mendez, Ibarra – Sarmiento – Valencia

Cel mai recent meci direct a fost într-un amical din 2014, încheiat 1-1. Cele două sunt într-o poziție favorabilă în clasament și are fi un mare șoc dacă vreuna dintre echipe va forța neapărat victoria. Sunt favorite pentru a se califica împreună și probabil vom avea un 0-0 de toată cinstea cu maxim 3 șuturi pe poartă tot meciul. Ecuador mi se pare că arată mai bine și chiar dacă nu are jucătorii mai valoroși, cred că va obține cel puțin un punct.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Olanda – Ecuador- X2, cota 2.13

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles