Skip to content

Norvegia – Serbia. Se anunță un meci intens. Mergem pe cel mai logic pariu

Faza grupelor din Liga Națiunilor se încheie astă seară, iar acesta a rămas unul dintre puținele meciuri de interes. Este pus la bătaie un loc în Liga A, pe care una dintre cele două combatante îl va obține. Noi pariem pe goluri în cota 1.80.

Norvegia părea că s-a desprins în câștigătoarea Grupei 4 din Liga B, dar Slovenia i-a dat planurile peste cap, câștigând cu 2-1 și părăsind ultima poziție, ocupată acum de Suedia. Norvegienii aveau 10 puncte după 4 meciuri, un parcurs aproape fără cusur, dar acum trebuie să fie atenți pentru că Serbia a egalat-o la puncte. Meciul direct de la Belgrad s-a terminat 0-1, gol Haaland, deci un egal astăzi o ajută pe Norvegia. Thorstvedt este suspendat.

Echipa probabilă Norvegia:
Nyland – Hanche Olsen, Ostigard, Meling, Ryerson – Thorsby, Berge, Odegaard – Elyounoussi, Sortloth, Haaland

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. FARA DEPUNERE, ROTIRILE LE PRIMESTI AUTOMAT LA VALIDAREA CONTULUI

Serbia aproape că își pierduse speranțele pentru primul loc, dar iată că șansa a fost de partea lor și acum au calificarea în propriile mâini. Trebuie să învingă și va promova. Are 10 puncte în clasament. Nu a câștigat doar cu Slovenia, 2-2, și cu Norvegia, 0-1. Ultimul meci s-a terminat 4-1 contra Suediei, iar Mitrovic a făcut show cu un hattrick de senzație. Sergej Milinkovic-Savic și Racic sunt suspendați, Milenkovic este accidentat.

Echipa probabilă Serbia:
Vanja Milinkovic-Savic – Stefan Mitrovic, Babic, Masovic – Lukic, Ilic, Tadic, Kostic, Zivkovic – Valhovic, Mitrovic

La ce jucători de superclasă au ambele echipe în atac, este greu de crezut că într-un meci cu așa miză nu vor ieși la rampă măcar o dată. Oaspeții trebuie să iasă la atac, iar Vlahovic și Mitrovic trebuie să speculeze măcat o ocazie, iar dincolo, Haaland, Sorloth, Odegaard, sunt jucători care pot marca împotriva oricărei defensive din lume. In mod normal este un meci de goluri, poate nu peste 4, dar câte unul ambele porți, cel puțin.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
Norvegia – Serbia- ambele marchează, Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE