Biletul Zilei

Ne inmultim investitia de 11 ori? Doru Craciun ne prezinta un super bilet!

Comunitate! Salutare. Ce ar fi de zis in plus? Am ratat aseara biletul in COTA 12 la un singur meci. Chelsea – Arsenal l-am luat in 1 solist. 4 boabe a dat Arsenal pe Stamford Bridge. Cu cata durere in suflet scriu aceste randuri. Asta este. Joc astazi in Cota 11.

M-am dus pe 6 meciuri. Sunt evenimente din fotbal, tenis si baschet. Tot felul de nebunii am jucat. Cornere, puncte, o dubla….Sa vedem! Poate astazi ne surade sansa. 

Biletul nu este simplu! Vorbim totusi de o cota 11 formata doar din 6 meciuri. In acest joc se poate intampla insa orice. 

AI CADOU 250 DE ROTIRI GRATUITE. SUNT FARA DEPUNERE! DOAR TREBUIE SA ITI FACI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK

Puteti incerca acest bilet, dar intr-o suma rezonabila. Recomand sa nu se joace mai mult de 100 RON pe astfel de variante.

Poate va intereseaza sa alegeti doar 2/3 evenimente de pe bilet. Mereu spun ca si inspiratia voastra poate sa faca diferenta. 

Mi-as dori ca pe seara sa ne bucuram impreuna. Multa bafta sa avem. 

PARIATI RESPONSABIL

ATENTIE! PROMOTIE EXCLUSIVA SI FARA DEPUNERE. AI 250 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK 

Biletul in COTA 11.28 jucat de Doru Craciun
Cadiz – Bilbao – peste 8,5 cornere, Cota: 1.57
Levante – Sevilla – peste 7,5 cornere, Cota: 1.45
PAOK – Olympiacos – 1X, Cota: 1.33
Djokovic – Kecmanovic – peste 19,5 game-uri, Cota: 1.42
Baschet: Barcelona – Bayern Munchen – peste 146,5 puncte, Cota: 1.62
Milano – Efes – peste 146,5 puncte, Cota: 1.62

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles