Skip to content

Ne facem datoria si jucam in Cota 9.10. Pontul Nostru…Castigul Vostru?

Comunitate! Salutare. Suntem prezenti si am pregatit ceva smecher. 4 meciuri pentru o Cota totala de 9.10. Suna bine, nu?!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Angers a început foarte bine campionatul, dar în 2022 are doar două victorii, și acelea cu Brest și Troyes; acum nu este complet lipsită de emoțiile retrogradării. Este la 4 puncte deasupra locului de baraj ocupat în acest moment de St. Etienne. De cealaltă parte, Bordeaux are nevoie de un miracol pentru a rămâne în Ligue 1. Este o echipă care marchează, dar mai ales primește o mulțime de goluri și are de departe cea mai slabă defensivă din campionat. In acest meci, Bordeaux nu are decât opțiunea de a ataca. Angers vine după o deplasare nefericită la Monaco în care pierdut cu 2-0. Revine acasă și trebuie să demonstreze propriilor fani că merită locul în primul eșalon, cu o victorie ]n fața unei echipe condamnate la retrogradare. În mod normal, vom avea un meci cu cel puțin 3 goluri.

POTI PARIA 30 RON GRATIS PE ACEST BILET. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK

Tot în Franța, Lorient se află și ea într-o situație precară. O vor avea în față pe Olympique Marseille, care în acest moment este la 3 meciuri fără victorie în toate competițiile, după ce a fost eliminată de Feyenoord din Conference League, și înfrântă categoric pe Velodrome de rivala Lyon. După o serie formidabilă de victorii a lui Monaco, care i-a dus pe aceștia pe locul 2, OM nu are ca opțiune decât victoria pe terenul mult mai slab cotatei adversare de azi. Am ales să nu mergem pe 2 solist pentru că nu suntem complet încrezători că jucătorii lui Sampaoli sunt la un nivel moral îndeajuns de bun, dar ce e sigur e că vor domina jocul și ne așteptăm să se impună cel puțin într-una dintre reprize. In Franța, locul 3, pe care se află acum Marseille, nu garantează prezența în grupele Ligii Campionilor, așadar miza este imensă.

 

Salernitana a prins superputeri de cinci etape încoace obținând în total de 13 puncte, mai mult decât oricare altă echipă din Serie A, puncte cu care pentru prima dată în acest sezon a ajuns deasupra locurilor retrogradabile. Va întâlni acum echipa căreia i-a luat locul în ultima etapă, Cagliari. Sarzii sunt într-o situație delicată, obținând doar 3 puncte din ultimele 24 puse în joc și nici nu dă semne de revenire. Salernitana are de partea sa moralul și terenul propriu. Cu siguranță vom vedea măcar două goluri; cu cât mai multe în poarta lui Cagliari, cu atât mai bine. Aceștia nu au reușit să o bată pe Salernitana nici măcar acasă, în meciul din tur, într-o vreme în care echipa lui Ribery era ciuca bătăilor.

Seara se încheie cu un meci capital pentru AC Milan care după mulți ani este favorita de a câștiga titlul de campioană în Italia. O întâlnește pe Verona, o echipă fără o miză clară. Teoretic ar mai avea șanse la locul de Conference League, dar este foarte improbabil. Pentru Roș-negri, orice alt rezultat decât victoria înseamnă în mare măsură pierderea titlului mult așteptat, ultima oară cucerit acum 11 ani. Ne așteptăm ca Milan să marcheze cel puțin o dată și eventual chiar să câștige întâlnirea, dar pentru că formațiile de top din Italia sunt atât de imprevizibile în acest sezon, am ales să mergem mai la siguranță, mai precis că vor câștiga cel puțin o repriză.

NU RATA ACEASTA SANSA. PAREZI GRATUIT SI FARA DEPUNERE 30 DE RON PE LASVEGAS.RO. AI BONUS SI 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK. 

Biletul zilei oferit de redactia Pontul Nostru.
Ligue 1
Angers – Bordeaux- GG3+, Cota: 2.35
Lorient – Marseille- Marseille câștigă minim o repriză, Cota: 1.52

Serie A
Salernitana – Cagliari- 1X și peste 1.5 goluri, Cota: 1.82
Verona – Milan- Milan câștigă minim o repriză, Cota: 1.40
Cota totală: 9.10

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE