Biletul Zilei

Mergem pe inspiratia lui Doru Craciun?! Un bilet lejer de duminica in COTA 11.

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Va ganditi ce sa jucati pe astazi? Nu uitati sa urmariti emisiunea Pontul Nostru. Ne vedem pe youtube. In Episodul 87 am pregatit trei bilete pe ziua de astazi: Cota 2, Cota 4.74, Cota: 21.90. 

Vreau sa castig. Vreau sa va ajut. Imi continui cursa spre alte castiguri cu un bilet in Cota 11. L-am format inca de sambata seara. Ma uitam la Craiova – Rapid si am zis sa formez un bilet pe duminica. A iesit o Cota 11. Nu arata deloc rau biletul. Greu sa eviti o cota din cele sapte. Cel putin aceasta este parerea mea.

Inca NU ti-ai luat BONUSUL pe sport de 500 RON? Deschide-ti cont prin acest link si ai bani in plus de pariat. 

Analizati biletul. Cu siguranta si inspiratia voastra poate sa faca diferenta. Eu mi-as dori enorm sa castigam impreuna. O Cota 11 castigatoare ar fi perfecta. NU recomand sa jucati mai mult de 200 RON pe un astfel de bilet. Pariati responsabil si sa ne vedem la casierie

Nu poti rata un astfel de BONUS. 500 RON te asteapta. Joaca ACUM prin acest LINK

Biletul in COTA 11 jucat de Doru Craciun
FCSB – CFR Cluj – X2, Cota: 1.47
Chelsea – Tottenham – gazdele castiga cel putin o repriza, Cota: 1.42
Herta – Bayern – gol marcat in ambele reprize, Cota: 1.37
Burkina Faso – Gabon – X pauza sau final, Cota: 1.55
UTA Arad – Gaz Metan – 1X si sub 3.5 goluri, Cota: 1.35
Sociedad – Getafe – peste 6.5 cornere, Cota: 1.33
Empoli – Roma – 1-3 goluri in prima repriza, Cota: 1.37
COTA FINALA: 11.00

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles