Skip to content

Maccabi Haifa – Juventus. Sperăm să nu avem vreo surpriză. Pariem în COTA 1.80

Astăzi începe partea a doua a fazei grupelor din UEFA Champions League, iar primul meci va avea loc la Haifa, de la ora 19:45, între Maccabi și Juventus Torino. 

Maccabi Haifa este campioana Israelului în ultimii 2 ani. Are 0 puncte după primele 3 etape într-o grupă foarte grea, cu Juventus, PSG și Benfica. Toate meciurile le-a pierdut la două goluri diferență, dar cu PSG a fost aproape de o mare surpriză, conducând cu 1-0 pentru câteva minute. Nici în campionat nu traversează cea ai bună perioadă; are 2 înfrângeri în ultimele 3 etape și a picat pe locul 2. A început excelent sezonul, trecând de 3 tururi preliminare, avându-le ca adversare pe Olympiacos, Apollon și Steaua Roșie, eliminându-le în mod impresionant. Intre timp au revenit cu picioarele pe pământ în această grupă de foc.

Echipa probabilă Maccabi Haifa:
Cohen – Goldberg, Batubinsika, Seck – Fani, Chery, Muhammad, Cornud, Sundgren – Atzili, Dean David

INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE + PARIU GRATUIT DE 50 RON. FARA DEPUNERE

Juventus oscilează de la meci la meci. Cum părea că și-a revenit, cum s-a dus pe San Siro și a pierdut 2-0 cu AC Milan. In deplasare, torinezii au un bilanț dezastuos; n-au mai câștigat un meci tocmai din aprilie. De atunci au jucat 7 meciuri și au pierdut 5 dintre ele. Motivul pentru care merită să încercăm un pariu pe victoria lor este revenirea lui Di Maria, jucător cheie în acest sezon în puținele meciuri jucate. Fără el, a fost dezastru în joc. Acum cu el și Vlahovic în atac, ne putem aștepta să marcheze măcar două goluri și să oprească seria de insuccese în deplasare. Juventus este obligată la victorie pentru că este la 4 puncte sub PSG și Benfica. Dintre jucătorii folosiți în acest sezon, doar De Sciglio este indisponibil. 

Echipa probabilă Juventus:
Szczesny – Bonucci, Danilo, Bremer – Paredes, Rabiot, McKennie, Kostic, Cuadrado – Di Maria, Vlahovic

Italienii trebuie să scoată măcat 7 puncte din aceste ultime 3 meciuri pentru a mai avea o șansă de calificare. Primul pas este o victorie la Haifa, pe care ar trebui să o obțină, iar cota este generoasă, jucând împotriva unei echipe cu o cotă de piață aproape în jumătate decât a FCSB-ului. Așadar, mergem pe victoria oaspeților.

SUPER-PROMOTIE. PRIMESTI ACUM 222 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 50 DE LEI, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
Maccabi Haifa – Juventus- Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE