Biletul Zilei

Lens – Troyes. Gazdele pot urca pe locul 1 în Ligue 1. Iată pariul nostru

Primul meci al etapei a 7-a din prima ligă franceză are loc pe Stade Bollaert-Delelis, între RC Lens și Troyes. Pontul nostru este în cotă 1.72 pentru un meci câștigat de gazde.

Lens este pe locul 3, cu 14 puncte din 18 posibile. A câștigat toate cele 3 meciuri de acasă, cu Brest, Rennes și Lorient. Fiecăreia i-a marcat minim două goluri. Pe Lorient a învins-o cu 5-2, producând show total. Și în sezonul trecut, Lens a început excelent campionatul. Și atunci se afla în top după prima parte a sezonului, dar în a doua parte n-a mai putut fi la fel de eficientă și a terminat pe locul 7, la 4 puncte de locurile de Conference League. Kakuta, Said, Buksa, Farinez și Fofana sunt indisponibili.

Echipa probabilă Lens:
Samba – Medina, Frankowski, Samed, Gradit – Samed, Preba, Haidara – Sotoca, Openda, Costa

PRIMESTI ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE LA 20 SUPER HOT DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Troyes a reușit un egal după un efort imens depus contra lui Rennes, meci în care a jucat în 10 oameni mai bine de o repriză. A condus cu 1-0 și a fost doar egalată, iar pe final au avut șansa chiar să câștige. După 3 înfrângeri grele în primele etape, Troyes și-a mai revenit, obținând două victorii, printre care una cu Monaco.  Este pe locul 11 cu 7 puncte în 6 etape. Brous și Azamoum sunt accidentați.

Echipa probabilă Troyes:
Gallon – Porozo, Palmer-Brown, Rami, Balde, Larouci – Lopes, Kouame, Tardieu, Ugbo, Mama Balde 

Lens este echipa mai puternică și este mare favorită pentru a lua toate cele 3 puncte. Troyes a fost pe o pantă ascendetă, dar egalul chinuit din ultima etapă n-ar trebui să le ofere neapărat un plus la moral. Oaspeții de astăzi n-au marcat în ultimele 6 meciuri jucate în deplasare cu Lens, majoritatea încheindu-se cu victoria clară a gazdelor. Cam așa ar trebui să fie și acum. Poate că va marca și Troyes de această dată, dar tot va fi greu pentru ea să onțină un punct.

JOACA ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE DOAR PE LASVEGAS.RO LA JOCUL 20 SUPER HOT. DOAR PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE SAU CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Lens – Troyes- 1 și peste 1.5 goluri, Cota: 1.72