Skip to content

Lens – Lyon. Pontul nostru este în COTA 2.10

Ultimul meci al etapei în Ligue 1 se va juca pe „Bollaert-Delelis” între RC Lens și Olympique Lyon. Incercăm un pariu combinat, care n-ar trebui să ne pună mari probleme, la prima vedere.

Racing Club de Lens este neînvinsă în această ediție de campionat, înregistrând 5 victorii și 3 egaluri, situându-se astfel pe locul 4 la începutul zilei, sub PSG, Marseille și Lorient. A primit doar 7 goluri, iar toate înfrângerile au venit în deplasare. Acasă are numai victorii, în majoritatea marcând multe goluri. Și anul trecut a început bine campionatul, dar a picat în partea a doua. Să vedem dacă anul acesta pot ține ritmul mai mult timp. Atacanții Openda și Sotoca au marcat împreună 9 goluri în cele 8 etape și ne punem speranțele în ei. Gradit este accidentat, iar Said este incert.

Echipa probabilă Lens:
Samba – Medina, Danso, Haidara – Fofana, Samed, Frankowski, Cabot, David da Costa – Openda, Sotoca

LA SUPERBET POTI JUCA ACUM UN BILET CU 50 DE LEI GRATUIT. IN PLUS, PRIMESTI SI 222 ROTIRI LA CASINO DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. DOAR PRIN ACEST LINK

Lyon a început ca din tun, din prisma rezultatelor, dar jocul neconvingător a adus și prima înfrângere… urmată de încă două. A picat până pe 7, în afara locurilor de cupe europene, pe care nu le-a obținut nici sezonul trecut. Toate cele 4 victorii ale lyonezilor au venit pe teren propriu, dar au marcat în toate deplasările, chiar și când au pierdut, detaliu pe care ne bazăm la pont. Lacazette și Moussa Dembele au destulă calitate încât să creeze o ocazie din care să rezulte un gol. Pollersbeck este accidentat, iar Tolisso și Jerome Boateng sunt incerți.

Echipa probabilă Lyon:
Lopes – Lukeba, Mendes, Tagliafico, Gusto – Lepenant, Caqueret, Toko-Ekambi, Tete – Dembele, Lacazette

Lens nu a putut să o învingă pe Lyon în cele 4 meciuri de la promovarea în prima ligă, dar acasă nici nu a pierdut, ieșind 1-1 de fiecare dată. Nu ar fi rău nici acum un 1-1, dar acum chiar ar putea reuși victoria, pentru că Lyon chiar n-a arătat nimic special până acum.

SUPER-PROMOTIE. PRIMESTI ACUM 222 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 50 DE LEI, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
Lens – Lyon- 1X și ambele marchează, Cota: 2.10

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE