Skip to content

Leicester – Nottingham Forest, meciul ultimelor clasate din Premier League. Jucăm în COTA 1.95

Derby-ul codașelor din prima ligă engleză va încheia etapa a 8-a într-o zi de luni, atipic pentru Premier League, dar cele două au fost atât de slabe până acum încât poate nu merită să joace deodată cu celelalte. Pariem pe goluri, pentru că rezultatul final este greu de aniticipat și nici nu avem opțiune că pierd ambele.

Leicester City are un egal și 6 înfrângeri. Campioana din 2016 este ultima cu 6 înfrângeri cosecutive deși au jucătri ca Vardy, Ndidi sau Maddison în echipă. Poate că această pauză competițională să îi fi ajutat să se regăsească, iar acum au șansa primei victorii, contra unei adversare modeste. Brendan Rodgers atârnă de un fir de ață pe banca ”vulpilor”. Pereira, Bertrand și Daka sunt indisponibili. 

Echipa probabilă Leicester:
Ward – Faes, Evans, Justin, Castagne – Ndidi – Dewsbury-Hall, Tielemans, Barnes, Maddison – Vardy

PROMOTIE NOUA! INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE + PARIU GRATUIT DE 50 RON. FARA DEPUNERE

Nottingham Forest a revenit în Premier League după 23 de ani, dar deocamdată fără prea mult succes. Are o victorie acasă cu West Ham și un egal cu Everton, în rest 5 înfrângeri, care o clasează pe locul 19. In ultimele două meciuri, a marcat câte două goluri dar n-a fost de ajuns pentru că a primit câte 3, de la Bournemouth și Fulham, celelalte două nou-promovate. Dacă nici cu ele n-a putut lua puncte, perspectiva nu este îmbucurătoare. Niakhate, Gibbs-White și Kenna sunt accidentați, iar Dennis este incert.

Echipa probabilă Nottingham:
Henderson – Cook, Williams, Boly – Yates, O’Brien, Freuler, Lodi, Johnson – Lingard, Awoniyi

Dată fiind situația precară din clasament, nu le rămâne celor două formații decât să atace. Egalul nu ajută pe nimeni. Golurile ar trebui să vină pe bandă rulantă într-un meci între două apărări atât de slabe. Cele două formații au destui jucători de calitate în atac, iar 3 goluri ar trebui să fie o formalitate.

SUPER-PROMOTIE. PRIMESTI ACUM 222 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 50 DE LEI, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
Leicester – Nottingham Forest- ambele marchează și peste 2.5 goluri, Cota: 1.95

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE