Skip to content

Juventus – Lazio. Avem un pont inedit în COTA 2.60

Derby-ul etapei, între cele mai bune defensive din Serie A. „Bătrâna doamnă” primește vizita lui Lazio Roma, într-un meci care poate decide care echipă va încheia anul pe locul 2. Pariem pe scor oricând în meci.

Juventus are 5 victorii consecutive și este pe lcoul 4, ceva ce părea de neimaginat pentru echipa lui Allegri în urmă cu 1-2 luni când se chinuia cu orice adversar și era învinsă de toată lumea în Liga Campionilor. Nu doar că a câștigat ultimele 5 meciuri, dar nu a primit niciun gol în acestea. La ultimul mmeci acasă, a învins-o pe Inter Milano cu 2-0. In etapa intermediară, a câștigat la Verona cu 1-0. Sunt foarte mulți absenți în echipa torineză; Pogba, De Sciglio, Vlahovic și Iling-Junior sunt accidentați, iar Alex Sandro este suspendat.

Echipa probabilă Juventus:
Szczesny – Bonucci, Bremer, Danilo – Locatelli, Rabiot, Fagioli, Kostic, Cuadrado – Miretti, Milik

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Lazio ocupă locul secund, cu două puncte mai mult decât rivala de astăzi. Are a doua cea mai bună apărare din campionat, cu 8 goluri încasate în 14 etape, cu unul mai mult decât Juventus. A câștigat ultimele două meciuri cu 1-0, contra lui AS Roma și Monza. Cu o victorie astăzi, s-ar apropia la 8 puncte de liderul Napoli, care aseară a făcut a 13-a victimă în Serie A. Lazzari, Zaccagni și Patric sunt accidentați.

Echipa probabilă Lazio:
Provedel – Romagnoli, Casale, Marusic, Hysaj – Cataldi, Vecino, Milinkovic-Savic – Pedro, Cancellieri, Anderson

Lazio este una dintre echipele care i-a pus probleme lui Juventus și când aceasta era la un nivel mai ridicat decât acum. Cu siguranță poate marca în această deplasare. Juventus rămâne o echipă puternică pe teren propriu, cel puțin în campionat și ar trebui să marcheze și ea. Meciul se anunță echilibrat și probabil se va îndrepta către o remiză. Vom paria că scorul de 1-1 se va înregistra pe tabelă în orice moment al jocului și de ce nu, chiar și la final.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Juventus – Lazio- scor corect oricând: 1-1, Cota: 2.60

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE