Biletul Zilei

JOJO risca 425 de LEI pe un bilet cu sase meciuri. Vi-l prezentam si voua

Biletul pe care a pariat JOJO se intinde pe patru zile. In pariuri, rabdarea este cea mai importanta calitate, ca si in viata de altfel.

FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ! 150 de Rotiri Gratuite în doi pași, EXCLUSIV, prin acest link

Atentie! Suma investita de JOJO pe bilet nu trebuie sa fie un reper pentru noi. Fiecare dintre noi, daca vrea sa joace acest bilet, trebuie sa o faca cu miza pe care si-o permit el.

JOJO a pariat precaut, in stilul cu care ne-a obisnuit deja. Chiar daca avem favoriti certi pe bilet, el a preferat sa parieze pe sansa dubla, pentru a creste siguranta biletului. Si cand ai sase selectii pentru o cota de 4, atunci vorbim despre un bilet cu o siguranta destul de ridicata, insa stim cu totii ca in pariuri nimic nu e sigur, altfel am fi cu totii bogati si casele de pariuri in faliment.

Pariati responsabil si inteligent!

PROMOȚIE EXCLUSIVĂ! Doar prin acest link primești Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!

Biletul pariat de JOJO arata asa:
(Joi) Clinceni vs. Farul- 2, Cota: 1.22
(Vineri) Juventus vs. Torino- 1, Cota: 1.60
(Sambata) Mioveni vs. FCSB- X2, Cota: 1.12
(Sambata) Salernitana vs. AC Milan- 2, Cota: 1.35
(Duminica) Leeds vs. Manchester United- X2, Cota: 1.26
(Duminica) CFR Cluj vs. Rapid- 1X, Cota: 1.12
Cota finala este 4.17

Miza: 425 LEI

Posibil castig: 1.685 LEI

Cod bilet: 7381-NKODPA

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles