Biletul Zilei

JOJO: Biletul de weekend imi poate aduce un castig de peste 1.200 lei! L-am jucat in cota 26

Incet-incet oferta devine din ce in ce mai bogata. Nu am putut sa ma abtin si am pus pe foaie toate meciurile pe care eu le consider ca ar putea sa ne ajute sa bifam o cota mai mult decat generoasa.

WOOOOW!!! AVEM 223 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Avem nevoie de un gram de noroc si putem bifa o delicatesa care sa ne racoreasca pe canicula asta. Cota totala este de 26. Meciurile se intind pe mai multe zile. Am astazi, maine si duminica.

Am investit 50 de lei. Am fotbal si tenis. 

(Vineri) Mioveni vs. Farul- 2, Cota: 2.30
(Vineri) Suedia (F) vs. Belgia (F)- 1 si peste 1,5 goluri, Cota: 1.50
(Vineri) Davidovich vs. Musetti- minim 1 set Davidovich, Cota: 1.28
(Vineri) Thiem vs. Varillas- minim 1 set Thiem, Cota: 1.20
(Vineri) Kontaveit vs. Potapova- 1, Cota: 1.47
(Vineri) Bondar vs. Sorribes- minim 1 set Sorribes, Cota: 1.25
(Sambata) Farnta (F) vs. Olanda (F)- calificare Franta, Cota: 1.40
(Duminica) Craiova 1948 vs. CFR Cluj- 2, Cota: 1.92
Codul biletului este: 9906-NKB57N 

EU AM JUCAT BILETUL LA SUPERBET! DACĂ NE ÎNREGISTRĂM LA EI PRIN ACEST LINK, AVEM 223 DE ROTIRI GRATUITE + 23 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles