Skip to content

Joc pentru a bifa a 4-a COTĂ 3 din ultimele 5. Am format-o din 3 evenimente (Andrei Belciug)

Cota 3 de ieri mi-a ieșit cu mai multe emoții decât trebuia. Stuttgart a dominat categoric meciul, a avut și gol anulat de VAR, iar golul decisiv pentru biletul meu a venit abia în prelungiri. A fost un scor perfect acel 3-1, care mi-a triplat din nou investiția. După un început mai greu, am ajuns la 3 câștigate și 8 pierdute în luna septembrie, deci 2 pe minus. Dacă îmi iese și azi, echilibrez balanța.

Biletul se bazează pe meciul lui Juventus din deplasarea cu Sassuolo. Arată bine fosta campioană a Italiei. Cu o victorie poate trece temporar pe primul loc, cel puțin până la meciul Interului de duminică. Sassuolo a fost aproape la nivelul lui Alkmaar de acum două zile cu Mostar când a pierdut cu 3-4 de la 3-0; ea a condus cu 2-0 și a pierdut 2-4, cu nou-promovata Frosinone. Nu cred că o apărare atât de slabă poate scăpa fără măcar două goluri primite astăzi. Sper să nu iasă fix 0-1 și să regret că n-am jucat pe victoria echipei oaspete.

PROMOȚIE DE TOP LA BETANO! PARIU GRATUIT DE 122 LEI + 633 ROTIRI GRATUITE TE AȘTEAPTĂ ACUM! TREBUIE FOLOSIT CODUL 700SURPRIZE. PRIN ACEST LINK

Sevilla se întoarce în LaLiga după meciul cu Lens din Champions League. Nici măcar acolo nu a putut face un meci bun. A scăpat cu un punct din înfruntarea cu codașa din Ligue 1. Andaluzii au obținut primele puncte ale sezonului abia săptămâna trecută, cu Las Palmas. Au azi o deplasare foarte grea la Pamplona, contra unei formații bine așezate defensiv. Nici nu cred că Sevilla va marca, dar dacă o face o dată, Osasuna cu siguranță poate marca și ea.

La final am mers pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo. Catalanii sunt în mare formă. La polul opus sunt galicienii, la un punct peste zona retrogradării. Se cunoaște deja că Celta este coșmarul Barcelonei, dar asta când joacă pe teren propriu. In deplasare, pierde mai mereu. Echipa lui Xavi vine după 5 victorii consecutive, ultimele două cu scorul de 5-0, cu Real Betis și Antwerp, în Champions League. Ar trebui să fie o victorie de rutină.

Eu voi plasa biletul la Betano, deci dacă Barcelona are pe parcursul meciului avantaj de 2 goluri, pariul este câștigat automat indiferent de rezultatul final.

Cota 3 de la Andrei Belciug:

ANDREI A PLASAT BILETUL LA BETANO. DACĂ NU AI CONT LA EI, ÎȚI POȚI CREA UNUL PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 122 LEI PARIU GRATUIT

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE