Skip to content

Joc pe primul meci al zilei din Superligă, Petrolul – U Cluj, în COTA 2.06 (Andrei Belciug)

Două echipe care nu au învins pe nimeni în meciurile de pregătire din vară, se întâlnesc astăzi pe „Ilie Oană” din Ploiești. Merg pe un pariu tipic pentru liga noastră, pe puține goluri.

Petrolul a terminat pe locul 2 în play-out-ul sezonului trecut și ar fi putut ajunge în Conference League dacă voiau licența pentru cupele europene. Au fost aproape de a prinde play-off-ul. A stat mare parte de campionat în prima jumătate a clasamentului. Este o echipă cu pretenții, dar cu un antrenor fără prea mare experiență. Florin Pîrvu a mai antrenat doar o echipă de juniori până să vină în iarnă la club. Sergiu Hanca este cel mai notabil transfer al prahovenilor.

Echipa probabilă Petrolul:
Eșanu – Papp, Justiniano, Meijers – Purtic, Seto, Cojocaru, Hanca, Țicu – Budescu, Irobiso

INCEARCĂ-ȚI NOROCUL CU NOUA PROMOȚIE! JOACĂ ACUM 111 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Universitatea Cluj a avut un parcurs foarte slab mare parte din sezonul trecut, dar s-a salvat către final cu un parcurs excelent în play-out. Toni Petrea este noul antrenor al „șepcilor roșii”, care s-a descurcat admirabil cu Chindia Târgoviște în prima parte a mandatului. Clujenii s-au întărit bine în perioada de Mercato; Mitrea, Vătăjelu, Dimitrov, Popadiuc, Calcan și Daniel Popa sunt câteva dintre transferurile „studenților”.

Echipa probabilă U Cluj:
Gorcea – Miron, Pițian, Vătăjelu, Oancea – Ioan Filip, Popadiuc, Calcan, Chipciu – Ianis Stoica, Daniel Popa

Ultimele meciuri directe au fost toate sărace în goluri. U Cluj a câștigat ultimul meci direct cu 2-0, în deplasare. Este echipa mai valoroasă și ar trebui să nu piardă, dacă se respectă calculele hârtiei, nu degeaba este și dată favorită.

INREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 111 ROTIRI LA JOCUL STARLIGHT PRINCESS, IMEDIAT DUPĂ VALIDAREA CONTULUI. FĂRĂ DEPUNERE

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Petrolul – U Cluj- X2 și sub 2.5 goluri, cota 2.06

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE