🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Biletul Zilei

Italia – Anglia. Pariem pe numărul de goluri, în COTA 2.05

Ziua de vineri aduce unul dintre cele mai interesante meciuri din grupele Ligii Națiunilor, reeditarea finalei Campionatului European din 2021, între Italia și Anglia. Pontul nostru este în cota 2.05 pe numărul de goluri în meci.

Italia este pe locul 3 în Grupa 3 din Liga A, cu 5 puncte strânse în 4 meciuri. Singura victorie a venit împotriva liderului surpriză, Ungaria, cu scorul de 2-1. Ultimul meci a fost unul extrem de spectaculos, cum rar vedem la italieni, dar asta s-a datorat mai mult Germaniei, care a marcat 5 goluri în poarta „Squardei Azzurra”, primind două. Cu o victorie în această seară, Italia poate spera la câștigarea grupei, dar o înfrângere ar putea-o retrograda în Liga B. Verratti, Pellegrini și Politano nu sunt disponibili.

Echipa probabilă Italia:
Donnarumma – Acerbi, Bastoni, Bonucci – Jorginho, Tonali, Barella, Emerson, Di Lorenzo – Scamacca, Immobile

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE PENTRU A LE JUCA

Jucătorii Angliei valorează de departe cei mai mulți bani din lume, lotul naționalei ridicându-se aproape de un miliard și jumătate de euro, dar cu toate acestea, performanțele lor nu sunt nici pe departe la nivelul așteptat. Anglia este ultima în această grupă după ce a fost învinsă în ambele meciuri cu Ungaria, cu 1-0 și în ultima etapă, cu 4-0 la Wolverhampton, rezultat absolut șocant. In celelalte două meciuri din grupă, a remizat cu Italia și Germania. Orice alt rezultat decât victoria, înseamnă practic retrogradarea în Liga B. Un singur gol au marcat englezii, dar au primit 6. Pickford și Phillips sunt indisponibili, iar Walker și Jordan Henderson au fost convocați, dar nu este clar dacă sunt apți pentru a juca.

Echipa probabilă Anglia:
Ramsdale – Dier, Maguire, Stones – Rice, Bellingham, Trippier, James – Mount, Sterling, Kane

Meciul direct din Anglia s-a terminat 0-0. Finala EURO 2020 s-a terminat 1-1, Italia câștigând la penalty-uri. Sunt două echipe care mai tot timpul se anihilează una pe cealaltă și egalul este de obicei scorul așteptat, dar acum este un meci în care victoria este obligatorie pentru oaspeți, iar un nou pariu pe egal ar fi destul de riscant. Cel mai așteptat scenariu ar fi ca una dintre ele să deschidă scorul, iar cealaltă să facă tot posibilul să egaleze și fie va reuși, fie va mai primi 1-2 goluri. Mai mult de 3 goluri este greu de crezut că se pot marca cu Italia gazdă.

SUPER-PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul redacției:
Italia – Anglia- interval 2-3 goluri, Cota: 2.05