Biletul Zilei

Investitie pe trei zile. Bilet SPECIAL jucat de Doru Craciun pe snooker. Merita analizat!


Domnilor! Suma tuturor respectelor. Sute de nopti le-am petrecut in fata televizorului uitandu-ma la snooker. Mii de ore in care am stat nemiscat savurand acest sport minunat. Recunosc! Aveam si bilete in buzunar. A inceput Mastersul. Se merita o mica investitie pe o Cota 4.60. 

Biletul l-am format din cinci evenimente. Poate nu toata lumea e familiarizata cu pariurile pe acest sport. Atentie! La Masters practic se intalnesc cei mai buni jucatori ai lumii. Vorbim si de un sport individual unde orice cota poate fi rasturnata. 

M-am ferit in mare parte sa joc pe favoriti. Am pariat doar pe Ronnie in meciul cu Lisowski. Duelul incepe astazi, la ora 15.00. Meciurile sunt transmise si pe Eurosport. 

NU poti rata o asemenea promotie. Pariaza GRATUIT 35 de LEI pe ce vrei tu. Toate detaliile sunt AICI:

Dupa Campionatul Mondial, Mastersul de la Londra reprezinta unul din cele mai ravnite turnee din circuit. Greu sa vorbim de un favorit in acest sezon. Poate si de asta NU am pariat pe victorii simple Selby sau Trump. Se poate intampla orice. Chiar as inclina sa cred ca Maguire si Mark Allen sunt capabili sa produca cel putin o surpriza. Sa speram ca vom avea parte de meciuri care se vor incheia in minim noua frame-uri. 

Aruncati o privire peste bilet. Jucati doar daca intelegeti ceva din acest sport. Multa bafta sa avem. 

Ai castigat un Pariu GRATUIT de 35 de LEI. FARA DEPUNERE. Toate detaliile sunt AICI: 

Biletul lui Doru Craciun jucat pe snooker:
Ronnie O Sullivan – Jack Lisowski –  1, Cota: 1.30
Mark Selby – Stephen Maguire – sub 10,5 frame-uri, Cota: 1.21
Judd Trump – Mark Allen – peste 8,5 frame-uri, Cota: 1.43
Kyren Wilson – Stuart Bingham – peste 8,5 frame-uri, Cota: 1.43
Mark Williams – John Higgis – peste 8,5 frame-uri, Cota: 1.43
COTA FINALA 4.60

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles