Biletul Zilei

Inter – Viktoria Plzen. Andrei a găsit o COTĂ 2.50 pe meciul de la Milano

Salutări! Pentru astăzi am două ponturi prin care se poate scoate o cotă 9, din cele două meciuri din Grupa C a Ligii Campionilor. Barcelona – Bayern îl recomand separat pentru că sunt cote deja mari, dar eu le voi încerca și combinat. 

Meciul de pe „San Siro” va însemna cel mai probabil eliminarea Barcelonei din cea mai importană competiție europeană. Inter dacă va câștiga, va avea asigurat cel puțin locul 2, indiferent de rezultatul meciului din Catalunia. Inter este într-o revenire de formă, chiar și în campionat. Este abia pe locul 7 în Serie A, dar are 3 victorii consecutive. In weekend a jucat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, câștigând cu 4-3 pe „Artemio Franchi” contra Fiorentinei.

In Ligă, este pe locul 2, cu 7 puncte. Pe 1 este Bayern cu 12 din 12 posibile, pe 3 este Barcelona cu 4 puncte, iar pe ultimul loc este Plzen cu 0. Inter a învins-o o dată și a făcut egal în celălalt meci cu Barcelona, deci în caz de egalitate la final, italienii vor termina în față. Brozovic este suspenddat.

Echipa probabilă Inter:
Onana – de Vrij, Acerbi, Skriniar – Calhanoglu, Mkhitaryan, Barella, Dimarco, Dumfries – Correa, Martinez

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE. CONDITII MINIME DE RULAJ

Plzen, în 4 etape, are 3 goluri marcate și 16 primite, în această „grupă a morții”. Formația cehă este evident câteva clase bune sub celelalte 3 adversare. Scorurile de până acum ale ei au fost 1-5, 0-2, 0-5, 2-4. Acel 2-0 mai blând a fost acasă contra lui Inter, doar că în acel moment Nerrazzurii erau într-o formă extrem de slabă. In campionat este pe locul 1, dar în ecuația meciului de astăzi, este mai puțin relevant. Bucha este suspendat.

Echipa probabilă Plzen:
Stanek – Pernica, Hejda, Havel, Jamelka – Kalvach, N’Diaye, Vlkanova, Mosquera – Chory, Kliment

Cehii au fost surclasați până la pauză în meciurile de până acum în Liga Campionilor, în toate meciurile fiind condusă după 45 de minute. Barcelona și Bayern le-au marcat 11 goluri în 3 prime reprize. Este timpul ca și Inter să le adiminstreze o porție mai mare de goluri. Cu siguranță că italieni vor să tranșeze calificarea cât mai repede și probabil o vor face.

ACUM TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul lui Andrei Belciug:
Inter Milano – Viktoria Plzen- peste 1.5 goluri Inter în prima repriză, cota 2.50

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles