Skip to content

Incercăm un pariu în COTA 2.30 pe meciul etapei, CFR Cluj – CSU Craiova

Două pretendente la locurile de play-off și poate chiar la titlu, se întâlnesc astăzi pe „Dr. Constantin Rădulescu”. Se anunță un meci de calitate și sperăm să nu dezamăgească.

CFR vine după meciul bun din Conference League contra lui Adana Demirspor, încheiat 1-1. Ținând cont de valoarea lotului turcilor, jucătorii lui Andrea Mandorlini s-au descurcat așa cum trebuia. Cu ceva mai multă atenție, puteau să și câștige. Echipa arată mai bine decât în ultima parte a sezonului trecut. Totuși, este de așteptat ca astăzi să fie folosiți mai mulți jucători de bază pentru returul de joi.

Echipa probabilă CFR:
Sava – Ajeti, Țîru, Mogoș – Muhar, Filip, Deac, Peteleu, Boben – Otele, Yeboah

INREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 111 ROTIRI LA JOCUL STARLIGHT PRINCESS, IMEDIAT DUPĂ VALIDAREA CONTULUI. FĂRĂ DEPUNERE

CS Universitatea Craiova a schimbat deja antrenorul după doar două etape. Eugen Neagoe a fost înlocuit cu Laurențiu Reghecampf, care a mai antrenat-o o dată pe Craiova acum două sezoane. Oltenii nu au primit gol în aceste două meciuri, dar chiar și așa, evoluția din teren și faptul că nu au învins două nou-promovate, a fost motiv îndeajuns de bun să se schimbe membrii băncii tehnice. Pe Dinamo au învins-o cu 2-0, apoi a venit egalul neașteptat de acasă contra Oțelului.

Echipa probabilă Craiova:
Popescu – Raul Silva, Zajkov, Bancu, Badelj – Screciu, Mateiu, Danciu – Ivan, Mitriță, Markovic

Clujenii sunt „pe val”, iar craiovenii sunt la primul meci cu noul antrenor. Cum gazdele nu vor folosi cei mai buni jucători, ar trebui să fie pedepsite cu măcar un gol. CFR ar trebui să marcheze și ea măcar o dată. Un 1-1 este un scor foarte probabil. Ar fi cam mult să se marcheze de 5 ori, așa că adăugăm și un „sub 4.5 goluri” să mai crească puțin cota.

INCEARCĂ-ȚI NOROCUL CU SUPER-PROMOȚIA DE PE LASVEGAS.RO! JOACĂ ACUM 111 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
CFR Cluj – CSU Craiova- 2-4 goluri și ambele marchează, Cota: 2.30

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE