Skip to content

Incercăm o COTĂ 2.00 pe Cehia – Polonia, favoritele grupei E

Una dintre cele mai slabe grupe ale preliminariilor pentru EURO 2024 o putem considera pe aceasta. Cehia, Polonia, Albania, Feroe și Moldova se luptă pentru primele 2 locuri. Niciuna nu traversează o perioadă bună. Este de văzut dacă Cehia și Polonia își vor respecta statutul de favorite și se vor califica împreună.

Cehia nu s-a calificat la Campionatul Mondial și a jucat în schimb amicale cu Feroe și Turcia. Pe prima a învins-o cu 5-0, iar cu a doua a pierdut cu 2-1. In afara victoriei la scor cu insularii, au pierdut toate celelalte 5 ultime meciuri. Acum la început de nouă campanie, este de așteptat ca Jaroslav Silhavy să facă tot posibilul ca echipa pe care o conduce să nu piardă acasă contra celei mai puternice echipe din grupă. 

Echipa probabilă Cehia:
Pavlenka – Holes, Brabec, Jemelka, Coufal – Soucek, Kral, Barak – Cerny, Schick, Hlozek

MEGA-PROMOȚIE LA BETANO! PRIMEȘTI 7 CADOURI TIMP DE 7 ZILE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK SI SA FOLOSESTI CODUL 7CADOURI

Polonia a reușit cumva să treacă de faza grupelor la Mondialul din Qatar, deși a practicat un fotbal se foarte slabă calitate. A fost invinsă fără probleme de Franța în optimi. De atunci nu a mai disputat niciun meci. Intre timp a venit pe bancă Fernando Santos, selecționerul Portugaliei din ultimii 8 ani, timp în care a reușit să îi conducă pe lusitani către primele trofee din istorie. Are jucători de mare valoare în lot și nu se pune problema calificării la turneul final.

Echipa probabilă Polonia:
Szczesny – Kiwior, Bednarek, Frankowski, Cash – Kaminski, Szymanski, Linetty, Zalewski, Zielinski – Lewandowski

Cehia a învins-o de fiecare dată pe Polonia când a jucat acasă. Ultimul meci direct a fost un amical în 2018 câștigat în deplasare de cehi cu 1-0. Acum, la Praga, sunt considerați ușor favoriți, dar la ce perioadă slabă traversează, un egal nu le-ar strica. Un 0-0 la pauză ar fi ideal, apoi în a doua repriză se poate întâmpla orice.

7 BONUSURI LA INREGISTRARE! CREEAZA-TI PRIN ACEST LINK SI FOLOSESTE CODUL 7CADOURI, APOI VEI PRIMI CÂTE UN BONUS ZILNIC TIMP DE O SAPTAMANA. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Cehia – Polonia- X la pauză, Cota: 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE