Skip to content

In COTA 3 de miercuri am ceva mai mare încredere (Andrei Belciug)

S-a dovedit încă o dată că nu putem ști nimic cu certitudine și doar pariem cu speranța că vor ieși rezultatele normale. Ieri nu a fost cazul de așa ceva; Rizespor a pierdut acasă cu 4-0, Chelsea a pierdut cu o echipă de liga a doua, iar la Fiorentina nu s-a dat niciun gol în 120 de minute, fiind prima remiză albă a acesteia din aprilie încoace. Partea „mulțumitoare” este că oricum le puneam, nu aveam nicio șansă.

Ianuarie: 2 W – 4 L, fără profit/pierderi

Liverpool joacă extrem de bine acasă și cred că se va impune în fața lui Fulham în această primă manșă din semifinalele Cupei Ligii Angliei. Salah este plecat să reprezinte Egiptul la Cupa Africii, dar pentru mine Alexander-Arnold este pierderea mai mare a „cormoranilor” pentru acest meci, accidentat. Chiar și așa, echipa londoneză nu strălucește în deplasare și sper să nu îi poată pedepsi. Nu au luat gol de la Arsenal acum câteva zile când a fost asediu la poarta lui Alisson. Nici acum nu cred că vor primi gol, decât dacă marchează întâi 2-3. Mă aștept la o victorie a gazdelor, care să le asigure un avantaj pentru meciul retur.

In Turcia am pariat pe Adana Demirspor în meciul de acasă cu ultima clasată, care are înfrângeri pe linie. Adana are un bilanț aproape perfect pe teren propriu în acest sezon. Mi se pare destul de mare cota la victoria ei, mai ales că de exemplu Fenerbahce are și mai puțin în meciul ei cu o echipă mai bună decât Istanbulspor, echipă care a strâns numai 5 puncte în 18 etape.
Aici și la Liverpool am plată anticipată, în caz de 2-0, 3-1 etc.

AI CÂȘTIGAT DIN START! INREGISTREAZĂ-TE LA BETANO PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 400 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT

Nu puteam să evit meciul de Supercupă dintre Real și Atletico. Aș fi pus direct pe victoria Realului, dar nu am făcut-o pentru că un egal după 90 de minute nu încurcă pe nimeni, pentru că se merge în prelungiri. Atletico este modestă când nu joacă acasă pe Metropolitano. Acum va juca în Arabia Saudită.
Nu cred că va ieși 0-0 după 90 de minute. Defensiva lui Simeone scârțâie și mă aștept de la Bellingham, Vinicius să înscrie măcar o dată, sau de ce nu, Kroos sau Modric să lovească de la distanță; este genul de meci în care ies la rampă.
In final, ar trebui Real Madrid să se califice în finala în care o poate întâlni pe Barcelona.

COTA 3.06:

ANDREI A PLASAT BILETUL LA BETANO. DACĂ NU AI CONT LA EI, APASĂ PE BILETUL DE MAI SUS ȘI PRIMEȘTI 400 ROTIRI GRATUITE DUPĂ INREGISTRARE. TREBUIE INTRODUS CODUL 400HOT

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE