Skip to content

Ieri ne-au ieșit ambele ponturi! Jucăm astăzi în COTA 2.79 pe Leipzig – Leverkusen

Abia astăzi începe etapa #18 din Bundesliga, după ce meciul de ieri a fost amânat din cauza temperaturii extrem de scăzute. Astăzi avem 6 meciuri, iar cel de pe Red Bull Arena este capul de afiș. Noi mergem pe mâna oaspeților.

Nu am avut probleme ieri la Inter, care a fost dominantă, așa cum era de așteptat, dar de la Rapid am primit un cadou către final, câștigând cu 4-3 după ce a fost condusă, 1-3. Sperăm la o zi la fel de bună și astăzi, cu măcar două din 3 ponturi câștigătoare.

RB Leipzig este pe locul 4 în Bundesliga, cu șanse bune de a participa din nou în Champions League și sezonul viitor. Mai mult de locul 3 este aproape imposibil să mai obțină, pentru că Leverkusen și Bayern Munchen au deja un avans consistent și nici nu dau semne de încetinire. Trupa lui Marco Rose a pierdut săptămâna trecută cu 1-0 pe teren propriu contra lui Frankfurt. Dortmund, de pe locul 5, s-a apropiat la doar 3 puncte de ea.
Orban este accidentat. Haidara este la Cupa Africii.

Echipa probabilă Leipzig:

Blaswich – Simakan, Klostermann, Raum, Henrichs – Seiwald, Schlager, Simons, Baumgartner – Poulsen, Openda

PROMOȚIE NOUĂ PE LASVEGAS.RO. PRIMEȘTI ACUM 222 ROTIRI GRATUITE LA BIGBASS SPLASH. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Bayer Leverkusen este lider în Germania la finalul turului de campionat. Are un avans de 4 puncte față de Bayern Munchen, care are un meci mai puțin disputat. Este singura echipă neînvinsă și a înregistrat doar 3 egaluri. In rest, are 14 victorii, majoritatea obținute cât se poate de convingător. Nu a fost cazul și etapa trecută, când abia în prelungiri a reușit să marcheze unicul gol al duelului cu Augsburg, dar și-a îndeplinit misiunea.
Formația lui Xabi Alonso joacă excelent, are și cele mai bune cifre pentru faza de apărare, primind numai 12 goluri.
Arthur și Boniface sunt accidentați. Tapsoba, Koussounou și Adli sunt la Cupa Africii pe Națiuni.

Echipa probabilă Leverkusen:

Hradecky – Tah, Stanisic, Hincapie – Xhaka, Palacios, Grimaldo, Frimpong – Hofmann, Wirtz – Schick

„Farmaciștii” au câștigat în tur cu 3-2, meci în care au fost mereu la conducere. Singurul motiv pentru care nu sunt favoriți cerți și astăzi este lista de jucători indisponibili, care are câteva nume importante trecute pe ea. Chiar și așa, posibilul prim 11 arată bine și ținând cont de forma modestă a gazdelor, putem avea fără probleme un 2 solist.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT LA EI, APASĂ PE BILETUL DE MAI SUS ȘI PRIMEȘTI CADOU 222 ROTIRI GRATUITE. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE