Skip to content

Ieri ne-a ieșit pariul pe Premier League. Astăzi pariem pe super-meciul Newcastle – Manchester City, în COTA 2.05

Etapa #21 continuă astăzi cu încă două meciuri, ambele interesante, un derby londonez și acesta de pe St. James’ Park. Vom paria pe victoria oaspeților și interval de goluri.

Newcastle United trece prin cele mai slabe momente din ultimul an și jumătate. In ultimele 6 etape, este echipa care a strâns cele mai puține puncte, 3, la egalitate cu Brentford. „Coțofenele” au învins-o doar pe Fulham cu 3-0, toate golurile venind în superioritate numerică. La ultimul meci de acasă, a pierdut cu Nottingham Forest, 1-3, când aceasta nu mai câștigase cu nimeni de aproape 4 luni.
Ocupă locul 9 și pare imposibil să mai repete performanța de anul trecut de a termina în top 4.
O mică parte dintre problemele de lot s-au rezolvat pentru Eddie Howe, care însă are încă mulți jucători indisponibili din cauza accidentărilor: Pope, Targett, Murphy, Barnes, Wilson, Willock, Anderson, Manquillo și Joelinton.

Echipa probabilă Newcastle:

Dubravka – Schar, Botman, Burn, Trippier – Guimaraes, Longstaff, Miley – Gordon, Almiron, Isak

200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT! TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI ROTIRILE, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Manchester City și-a mai revenit după ce a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor. De când a revenit la meciurile de campionat, le-a învins pe Everton și Sheffield la două goluri diferență. Este abia pe locul 3, la egalitate cu Arsenal de pe 4, la două puncte sub Aston Villa și la 5 sub liderul Liverpool. De notat este că trupa lui Guardiola a disputat un meci mai puțin, deci mai poate recupera. Chiar și cu 19 etape jucate în loc de 20, tot are cele mai multe goluri înscrise, iar apărarea nu se descurcă nici ea rău per total.
De Bruyne este apt de joc după accidentarea suferită în august. Haaland și Stones sunt accidentați. Grealish și Akanji sunt incerți.

Echipa probabilă City:

Ederson – Dias, Ake, Gvardiol, Walker – Rodri, Kovacic – Doku, Foden, Bernardo Silva – Alvarez

Manchester City are un bilanț foarte bun contra adversarei de astăzi. A câștigat aproape toate meciurile din Premier League din ultimii ani. A pierdut ultima dispută, din Cupa Ligii, în septembrie. Ne așteptăm la o victorie din partea „cetățenilor”, la un număr mediu de goluri.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT PE LASVEGAS.RO, DESCHIDE-ȚI UNUL APĂSÂND PE BILETUL NOSTRU DE MAI SUS ȘI VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE LA CHRISTMAS STARLIGHT. FĂRĂ DEPUNERE!

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE