Biletul Zilei

Ieri am castigat in Cota 3. Astazi vreau sa repetam povestea.

Domnilor! Suma tuturor respectelor. 4 din ultimele 5 bilete au fost castigatoare. Am facut un calcul scurt. Am investit 5 unitati si am castigat 31. Nu zic mai multe….Astazi o sa joc in COTA 3.

Merg pe trei dueluri din fotbal. Meciuri din Liga Natiunilor. Nu ma complic foarte mult. 

Sincer?! Sunt precaut. Deja traversam o perioada foarte buna…oricand se poate intoarce roata. 

BILETUL A FOST PLASAT PE PLATFORMA LASVEGAS.RO

POTI CASTIGA PANA LA 250 RON LA O SINGURA MANA. AI 111 ROTIRI GRATUITE SI FARA DEPUNERE LA SIZZLING HOT DELUX. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Biletul in COTA 3.10 jucat de Doru Craciun.
Kosovo – Irlanda de Nord – sub 2.5 goluri, Cota: 1.49
Elvetia – Spania – X2, Cota: 1.26
Macedonia de Nord – Georgia – X pauza sau final, Cota: 1.65

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles