Skip to content

Halep joacă FINALA de la Toronto. Două cote oferite de Andrei Belciug

Salutări! Am ajuns la finala turneului WTA 1000 de la Toronto, iar acest meci va fi unul special pentru că o vom putea urmări pe Simona Halep în acțiune contra braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep a revenit în forță după experiența nefericită din Washington DC. A pierdut primul set abia în semifinale împotriva ameriancei Pegula, dar a apoi românca a revenit și a învins fără foarte multe emoții în acel meci. Până aici le-a mai învins pe Vekic, Zhang, Teichmann și Gauff. Tenisul practicat de ea până în acest moment a fost de calitate, dar nu destul de constant încât să cred că poate câștiga finala în minimum de seturi. Este jucătoarea mai experimentată, a mai ajuns într-o finală aici în 2015, pe lângă multe alte turnee majore.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Haddad Maia este pentru prima dată în ipostaza de a câștiga un turneu WTA 1000 și se află de departe în cel mai bun an al carierei sale. Nu mai puțin de 3 turnee WTA a câștigat în 2022, de altfel și singurele 3 de când joacă tenis, pentru că până în luna mai nici nu exista în lista de favorite a vreunui turneu. Deodată au început să vină rezultatele. In acest moment este capabilă să învingă orice jucătoare din lume, iar la aici la National Bank Open a demonstrat asta, unde a învins doar jucătoare de top; mai întâi Martina Trevisan, apoi Leylah Fernandez, Iga Swiatek, Belinda Bencic și în semifinale pe Karolina Pliskova. Toate aceastea sunt în top 30 mondial, iar Swiatek a fost senzația anului, de departe numărul 1 mondial din perspectiva punctelor din clasament. In 3 partide a avut nevoie de set decisiv, dar mereu a fost mai puternică mental decât adversara.

Haddad Maia a avut un set decisiv anul acesta și cu Simona Halep, pe care l-a câștigat pe iarba de la Birmingham. Singura întâlnire directă pe hard a fost acum 8 luni la Australian Open, unde Halep i-a lăsat doar 2 game-uri brazliancei în tot meciul. Acum vorbim totuși despre o altă jucătoare, Haddad Maia nu avea nicio realizare la nivel mondial în acea vreme și era victimă sigură. Nu se poate spune același lucru și acum. Halep nu este favorită deși bookmakerii îi dau 1.57 la victorie. Acest meci se îndreaptă către 3 seturi, unde o văd pe Haddad Maia ușor favorită.

Am și un pariu special. Halep a avut serioase probleme la serviciu în ultimul timp, inclusiv la acest turneu, unde a făcut nenumărate duble greșeli. Cum cred că meciul va fi unul lung, Halep are timp să facă 5 duble greșeli, le poate face chiar în două seturi dacă returul agresiv al adversarei va funcționa.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Ponturile lui Andrei Belciug

Beatriz Haddad Maia – Simona Halep:

Peste 11.5 game-uri Haddad Maia, cota 1.80

Peste 4.5 duble greșeli Halep, cota 1.75

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE