Biletul Zilei

Hai sa le luam banii. Florin Vintila joaca in COTA 4.59. Atentie! Primul meci incepe la 14.30.

Comunitate. Salutare. Stim ca foarte multi dintre voi va bazati si pe biletele jucate de Florin Vintila. Prietenul nostru incearca sa scape de pasa neagra jucand exclusiv pe goluri. V-am pregatit si un cadou: un Free Bet de 56 de lei fara depunere si doar la inregistrare. 

Primul meci de pe biletul lui Florin Vintila incepe la ora 14.30. In total sunt 6 evenimente. Toate pariurile sunt facute pe goluri. 

Nu aveti bani in cont?! V-am pregatit o mega surpriza. E zi de Uefa Champions League si puteti paria pe ce vreti voi 56 de lei. 

FREE BET DE 56 DE LEI. FARA DEPUNERE SI DOAR LA INREGISTRARE. SIMPLU! TREBUIE SA-TI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK

Florin nu a traversat cea mai buna perioada in ultima vreme. Ii tinem pumnii stransi prietenului nostru. In aceasta seara spargem gheata. 

Pe biletul in Cota 4.59, Florin a plasat 200 de lei. Posibilul castig este de 944 de lei. NU trebuie sa jucati aceeasi suma. 

Nu uitati ca noi NU suntem tipsteri. Imposibil sa garantam castiguri. 

PARIAZA PE CE VREI 56 DE LEI. AI SI UN BONUS: 279 DE ROTIRI GRATUITE. TOTUL GRATIS SI FARA DEPUNERE. TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK. 

Biletul in COTA 4.59 jucat de Florin Vintila.
Marseille – Frankfurt – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
Porto – Brugge – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
Liverpool – Ajax – oaspetii marcheaza, Cota: 1.35
Sporting – Tottenham – peste 1.5 goluri, Cota: 1.28
Bayen Munchen – Barcelona – minim un gol Barcelona, Cota: 1.25
Guangzhou City – Guangzhou – peste 1.5 goluri, Cota: 1.36
COD BILET PE SUPERBET: 892r-1atzqi

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles