Skip to content

Goluri după goluri în Liga 1. Avem două recomandări pentru FCSB – U Cluj și Farul – U Craiova

Ce etapă avem până acum! Medie de goluri aproape la concurență cu Bundesliga, cine se aștepta la așa ceva? Ne adaptăm și pariem pe goluri în meciurile rămase.

PRIMESTI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. TREBUIE SA TE INREGISTREGI PRIN ACEST LINK, APOI ITI POTI INCERCA NOROCUL.

Farul Constanța a terminat pe 5 campionatul trecut, dar la 16 puncte de podium și 25 de campioana CFR. Aspirațiile echipei lui Hagi sunt mai îndrăznețe, vor în cupele europene, dar în ultimii ani mai mult au jucat în play-out. Extrem de activi au fost pe piața transferurilor. Romario Benzar s-a întors la Constanța, la fel Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Mario Casap și Denis Alibec. Gabi Torje și Vlad Morar de la Dinamo sunt alte două transfeuri ofensive reușite în această vară. Au și plecat jucători importanți, printre care golgheterul Jefte Betancor.

U Craiova 1948 a mers bine cu Cristiano Bergodi în a doua parte a sezonului, dar în cele din urmă acesta a plecat la Sepsi și a fost înlocuit cu Marius Croitoru de la FC Botoșani. Au făcut mai puține schimbări în lot decât adversarii lor, dar au plătit 200 mii de euro în total pe Ricardo Grigore de la Dinamo și Juan Bauza de la Miercurea Ciuc, din Liga 2. Farul este favorită și ne așteptăm să marcheze 1-2 goluri, poate o va face și Craiova.

FCSB începe un nou drum cu speranța câștigării titului, pe care l-au pierdut în ultimii 7 ani, de multe ori la limită. Meciurile de pregătire le-a câștigat, dar s-a chinuit serios cu Oțelul Galați acum o săptămână, nou promovată în Liga 2. In campania de transferuri s-au focusat în exclusivitate pe „betonarea” apărării și au luat 3 fundași centrali. Keseru si Vinicius sunt cele mai importante pierderi pentru noul sezon.

U Cluj este ultima echipă promovată în Liga 1 în urma barajului cu Dinamo. Andrei Pitian, Alex Chipciu, Florin Purece și Adrian Bălan sunt câteva dintre transferurile clujenilor pentru revenirea în prima ligă după 7 ani. Cota de piață a lotului este de peste 5 ori mai mică decât cea a FCSB-ului, dar entuziasmul tipic nou-promovatelor ar putea să mai echilibreze balanța. Scorul meciurilor directe este șocant; U Cluj a câștigat ultimul meci acum 15 ani, iar de atunci FCSB a câștigat absolut toate întâlnirile, indiferent de competiție, 14 victorii consecutive pentru bucureșteni. Totuși, nu s-au mai înfruntat de 7 ani, erau și alte vremuri. Acum „șepcile roșii” vor da totul pentru a începe sezonul cu dreptul. Sperăm la o deschidere rapidă de scor pentru că apoi trebuie să vină și alte goluri.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI ITI OFERIM UN PARIU FARA RISC DE PANA LA 100 DE RON DACA BILETUL TAU ESTE PIERZATOR

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Recomandările echipei Pontulnostru:
Farul – U Craiova 1948- 1X și peste 1.5 goluri, Cota: 1.71
FCSB – U Cluj- gol în ambele reprize, Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE