Skip to content

Gladbach – Dortmund. Pariem în COTA 1.94 pe derby-ul Borussiilor

Etapa de Bundesliga începe în forță cu un meci ce se anunță captivant, între două echipe de tradiție ale fotbalului german. Este foarte greu de ales ceva anume pe acest meci pentru că scorul poate merge în oricare direcție. Cotele pe goluri sunt extrem de mici, dar am găsit o variantă pentru prima repriză.

Borussia Monchengladbach este oscilantă ca de obicei, una dintre echipele de la care nu știi niciodată la ce să te aștepți. In ultimele 7 meciuri ale ei au marcat ambele și au fost minim 3 goluri. Va continua seria și după acest meci? Poate, însă cota este abia 1.65. Este pe locul 9, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri și în căutare de puncte. Jantschke, Hannes Wolf și Itakura sunt accidentați, iar Sommer și Neuhaus probabil vor lipsi și ei din motive medicale.

Echipa probabilă Gladbach:
Olschowsky – Friedrich, Elvedi, Bensebaini, Scally – Kramer, Kone, Stindl, Hofmann, Plea – Thuram

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Dortmund a avut o perioadă bună ca rezultate, dar etapa trecută a pierdut cu 2-0 la Wolfsburg și a coborât pe locul 6, dar nu este atât de rău pentru ea fiindcă distanța până la locul 2 este de doar două puncte. Foarte mulți jucători accidentați la galben-negri; Marius Wolf, Rother, Meunier, Bynoe-Gittens, Morey, Dahoud și Haller nu vor putea juca, iar Reus este incert.

Echipa probabilă Dortmund:
Kobel – Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro, Sule – Can, Bellingham – Adeyemi, Reyna, Brandt – Moukoko

Meciurile directe nu ne ajută prea mult pentru că rezultatele sunt parcă date cu zarul. Monchengladbach nu trece printr-o perioadă bună și va ieși la joc. Jucătorii lui Daniel Farke au marcat des în prima repriză, susținuți și de public. Este de așteptat să se avânte în atac din primele minute și noi sperăm că vor reuși să înscrie. Dortmund a avut mari probleme în deplasare în acest sezon cu echipele bune, iar acum și cu atâția jucători indisponibili, ar puta suferi chiar o nouă înfrângere.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Gladbach – Dortmund- Gladbach marchează în repriza 1, Cota: 1.94

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE